IBA U NÁS! Rovinatý investičný stavebný pozemok 6643m2, Podhorany, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Podhorany
Ulica.: Podhorany
6643 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

103433x zobrazená v zozname / 6365x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka v zastúpení majiteľa na predaj investičný rovinatý stavebný pozemok určený na výstavbu rodinných domov, vo výmere 6.643m2 v Podhoranoch (Nitra), v tichom prostredí na okraji obce v severnej časti Sokolníkov. Uvedený pozemok je podľa územného plánu obce súčasťou plánovanej zástavby a je určený na výstavbu rodinných domov. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Pozemok je rovinatý, toho času zarastený zeleňou (kríky, stromy, tráva). Všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, voda) sú v dosahu. Rozmery pozemku na mape sú orientačné. V blízkosti sa nachádza čiastočná občianska vybavenosť.

Obec sa nachádza 12 kilometrov severne od Nitry v Tríbečskom pohorí – CHKO Ponitrie s krásnou prírodou. V blízkosti sa nachádza aj priemyselný park a je vzdialený len niekoľko minút od obce.

Pozemok je toho času vedený ako záhrady, a v zmysle územného plánu obce Pohorany je určený na individuálnu výstavbu RD so zmenou funkcie záhrad na bývanie. Územný plán je k dispozíí na stránke obce.

Cena je dohodou.



Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Podhoranoch

Rozloha pozemku na bývanie 6643 m2 je o 5790 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Podhoranoch.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku6643 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27523 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.