IBA U NÁS! Víkendová chata 44m2 s pozemkom 451m2, Sidonie, ČR

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na predaj víkendovú chatu v malebnom prostredí hôr s obytnou plochou 44 m2 v obci Sidonie (ČR), neďaleko Horného Srnia. Pod chatou sa nachádza murovaná pivnica s rozlohou 20m2.

Chata sa nachádza na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 451 m2, ku ktorému vedie asfaltová príjazdová cesta. Dispozočne pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup na WC s umývadlom a do veľkej obývačky s kuchynským kútom. Z obývačky sa ďalej vchádza do dvoch samostatných izieb. Takmer okolo celej chaty je veľký balkón. Kúrenie zabezpečujú dvoje kachle na tuhé palivo a krb v obývačke. Elektrický prúd je 230/400V. Pitná voda je zabezpečená z neďalekého prameňa privedeného do chaty, o ktorý sa stará obec. Odpad je odvedený do žumpy na pozemku.

Chata ponúka možnosť príjemne sa zrelaxovat po náročnom pracovnom týždni, pre všetkých milovníkov prírody. V okolí chaty sa nachádza množstvo turistických trás. Na svoje si prídu aj hubári, poľovníci alebo ľudia obľubujúci cykloturistiku. Len niekoľko krokov od chaty sa nachádza miestny hostinec, potraviny a zastávka MHD.

Chata má vymenenú strechu - šindel.

Celkové náklady 2850 CZK/ rok

Patrik Pavlík
Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.
M |

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE
Viac informácií na radoreality.sk

Podobné realitné ponuky - Chata, Starý Hrozenkov