Ideálne bývanie - nádherne zariadený dom v kľudnej lokalite

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom novostavba skvelého rodinného domu v tichom prostredí, odporúčam vidieť

- ulica: Jesienková
- izby: 4
- plocha: úžitková 350 m2, pozemok 800 m2
- stav: novostavba
- zariadený, so spotrebičmi
- garáž pre 1 vozidlo + parkovanie na pozemku pre 2 vozidlá
- alarm, klimatizácia, centrálny vysávač, krb, vonkajší gril, jacuzzi

Prenájom priestranného, luxusne zariadeného 4 izb. rodinného domu v príjemnom prostredí, v okolí zástavba RD, Jesienková ul. Dom je 2-podlažný, bez podpivničenia. Súčasťou domu je garáž pre 1 vozidlo (brána na DO), parkovanie pre ďalšie 2 vozidlá na oplotenom pozemku. Dom je plne nadštandardne zariadený, s výbornou dispozíciou a veľkorysými výmerami izieb.

Dispozícia:
Na prízemí domu je vstupná chodba so vstavanou skriňou, nasleduje spoločný priestor kuchyne a obývačky (krb), z ktorej je výstup na terasu s posedením, krytým markízou. K tejto časti je k dispozícii toaleta s umývadlom. Samostatnú časť prízemia tvorí nádherná spálňa so šatníkom a vlastnou kúpeľňou. Na poschodí kuchyňa, kúpeľňa, 2 nezvyčajne priestranné spálne. Na pozemku je aj ďalšia terasa so zastrešeným priestorom pre masážnu vírivku s dostatkom súkromia, priestor pre slnenie s lehátkami, v rohu terasy je vonkajší gril.

Vybavenie:
Dom sa prenajíma kompletne zariadený, na každom poschodí kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (aj umývačka riadu), na prízemí je nová linka. Dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine, šatník, technické miestnosti.
Alarm, centrálny vysávač, klimatizácia, kotol Junkers - na prízemí podlahové vykurovanie, na poschodí radiátory, interiérový krb, vonkajší gril, jacuzzi.

K dispozícii Ihneď.
Cena prenájmu: 2000 €+ energie 200€/mesiac. Kaucia 1 mesačné nájomné. Kontrakt min. na 12 mesiacov. Dohoda o cene prenájmu možná. Províziu RK neplatíte.

Kontakt:

MAGNUM Real
"Predaj nehnuteľností berieme osobne"

Realitná kancelária MAGNUM Real je zakladajúcim členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska.
zrks.sk

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Vrakuňa

Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie
Prenájom 5.500,- €/mes.
Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie

Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanieDispozícia:Úžitková rozloha 350m2; plocha pozemku 400m2; situovaný na dvoch podlažiach;Dom je prakticky rozdelený na dve hlavné časti; celkovo 12 samostatných miestností, samostatná...

Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Vrakuňa / Podpriehradná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie 5.500,- €/mes. Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Vrakuňa
Podpriehradná
prenájom