II. etapa výstavby - Obytný súbor Tibenského

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

II. etapa výstavby obytného súboru Tibenského (Bratislava - Vajnory)

Začiatok výstavby II. etapy 09/2016. Ponúkame na predaj dva rodinné dvojdomy - 4-izbové rodinné domy o výmere 106,24m2 so záhradou a parkovacími státiami.
Každý 4 - izbový rodinný dom v dvojdome o výmere 106,24 m2, pozemok o výmere 250 m2 má parkovacie státia, nachádzajúci sa na ulici Tibenského v tichej mestskej časti Bratislava – Vajnory. Dispozičné riešenie domu: prízemné podlažie: hosťovské WC 1,44m2, spálňa 10m2, sklad 2,40m2. Výnimočnosť domu pridáva otvorený obytný priestor spojený s kuchyňou o výmere 5,01m2. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve samostatné nepriechodné izby – spálne (13,08m2 ), dostatočne veľký šatník 6,31m2, ktorý zabezpečí úschovu pre sezónne a iné veci a taktiež kúpeľňa spojená s WC 6,64m2. V dome sa tiež nachádza terasa s rozlohou 5,30m2. Domy sa predávajú ako holodomy, v domoch budú osadené bezpečnostné dvere, kotol kúrenia spolu s radiátormi a podlahovým kúrením ( na prízemí RD podlahové kúrenie a na poschodí radiátory) Rodinné domy sú zateplené.
Projekt vo Vajnoroch je určený pre ľudí, ktorí si nadovšetko cenia svoje súkromie. Našim cieľom je vybudovať bývanie, ktoré povznesie život v byte na inú úroveň. Prioritou bolo vytvoriť intímny pocit pohodlia a domova, aký často vo viacpodlažných bytových domoch nenájdete. Koncept projektu vo Vajnoroch pozostáva z dvoch domčekov so štyrmi bytovými jednotkami v samostatne stojacich bytových domoch, pričom ku každému patrí vlastná predzáhradka a z dvoch rodinných dvojdomov taktiež z vlastnou záhradkou. V cene domu sú zahrnuté tri parkovacie miesta pred rodinným domom. Začiatok výstavby september 2016 a ukončenie výstavby je plánované na máj 2017.

Miroslav Tomčiak

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Bratislava - Vajnory