Investičná príležitosť - 4,99 eur/m2 - pozemok, Ráztočno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám výhodnú investičnú príležitosť v obci Ráztočno, okres Prievidza, v lokalite Remata. Ide o rovinatý pozemok lemovaný z jednej strany potôčikom s rozlohou 9892 m2, z ktorého 8964 m2 predstavujú zastavané plochy a nádvoria. Nachádza sa mimo zastavaného územia obce v lone prírody, areál je oplotený a popri ňom vedie prístupová asfaltová komunikácia. Na pozemku je 15 cm hrubá betónová platňa a elektrina je na hranici pozemku.

Výhodou pozemku je jeho lokalita a dostupnosť. Je vhodný napr. na vybudovanie rybníkov, rekreáciu i podnikanie. Pozemok je možné rozparcelovať. Cena pozemku je: 4,99 eur/m2, t.j. 49 361 eur.

Horská rekreačná oblasť Remata ponúka po celý rok mnoho príležitostí pre oddych, relax, rekreačné a športové záľuby (turistika, cykloturistika, lyžovanie, hubárčenie).

Kontakt na tel. č.:

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Prievidza

Stavebný pozemok 13.000 m2 pri Merkury Markete v Prievidzi
Predaj 100,- €/m2
Stavebný pozemok 13.000 m2 pri Merkury Markete v Prievidzi

Ponúkame Vám na predaj atraktívny pozemok, so širokými možnosťami využitia v Prievidzi pri Merkury Markete. Pozemok je výhodne situovaný na dobre viditeľnom mieste na rohu dvoch frekventovaných komunikácií v komerčno-priemyselnej...

Pozemky - komerčné 13000 m2 Prievidza / .
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok 13.000 m2 pri Merkury Markete v Prievidzi 100,- €/m2 Pozemky - komerčné 13000 m2 Prievidza
.
predaj