Investičná príležitosť!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Pruské
Ulica.: Pruské
3348.5 m²
8914 m²
predaj - Výstavba bytov
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

64368x zobrazená v zozname / 3625x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj 5-podlažnú administratívnu budovu postavenú na rozsiahlom pozemku 8914m2 v obci Pruské. Budova je bývalý areál konzervární, ktorý má veľký investičný potenciál.

1- 4 podlažie slúžia v súčasnosti ako skladové priestory, na 5.podlaží sa nachádza 5i byt. Krb v obývacej miestnosti celkovo dotvára atmosféru veľkorysého otvoreného priestoru obývacej miestnosti s kuchyňou.
Súčasťou bytu, resp. 5.podlažia sú 4 spálne, pričom každá z nich má vlastnú kúpeľňu s toaletou. Spálne v minulosti slúžili pre ubytovanie obchodných partnerov majiteľa.

V budove sa nachádzajú dva výťahy, jeden nákladný a druhý osobný z ktorého vystúpite a nastúpite priamo v chodbe bytu. V zadnej časti budovy sa nachádza nákladná rampa.
Vykurovanie je zabezpečené komfortne plynovým kotlom. Zdrojom vody je studňa nachádzajúca sa na pozemku pričom je možnosť napojenia na obecnú vodu. Súčasnú žumpu je možné zameniť za napojenie na obecnú kanalizáciu.
Balkón pozdĺž celej budovy a veľká terasa ponúkajú výhľad na nádhernú okolitú prírodu.
Súčasťou areálu je vrátnica, kaplnka, prístrešok, altánok, záhradná chatka.

Údaje:


Zastavaná plocha: 762m2
Úžitková plocha 1-5 podlažie: 3348,50m2

Obytná plocha: 194,70m2



Lokalita:
V obci sa nachádza zdravotné stredisko, potraviny, škola, materská škôlka a taktiež pošta. Vyhľadávaným miestom v okolí je najmä Vršatecký hrad, ktorý ponúka možnosti turistiky, ale obec sa nachádza aj neďaleko miest ako sú Púchov či Trenčín.

Vzdialenosť do mesta Ilava 5km


Vzdialenosť do mesta Dubnica nad Váhom 15km
Vzdialenosť do mesta Púchov 23km


Môj tip:


Areál má veľký potenciál pre investičného klienta, keďže sa dá využiť rôznymi spôsobmi.
Dokonalú atmosféru celého areálu dotvára rybník, ktorý nám s predstavou sediacich dôchodcov na lavičkách ponúkol myšlienku pre investora - vytvoriť v tomto areáli Domov seniorov, alebo by toto miesto mohol byť hotel/penzión s nádherným prostredím pre svadby. Zároveň by bolo možné budovu prerobiť na bytové jednotky a na pozemku postaviť ďalšiu bytovku.

Odporúčam vidieť!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.



Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku8914 m²
Zastavaná plocha762 m²
Celková rozloha8914 m²
Úžitková plocha3348.5 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--41 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.