INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ NA LIPTOVE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS OBJEKTU A HISTÓRIA:
Kaštieľ bol sídlom rodu Kubínyovcov, ktorý patrí k najstarším šľachtíckym rodom usadeným na Liptove. Ide o dvojpodlažnú pôvodne stredovekú stavbu obdĺžnikového pôdorysu z prelomu 15. a 16. storočia. Renesančne bol upravený v polovici 17. storočia. Ďalšími zmenami prešiel v 18. storočí, v duchu baroka. V interiéri sa zachovali renesančné a barokové klenby. Kaštieľ má hladké fasády a manzardovú strechu. Priečeliu dominuje kruhová veža.

LOKALITA:
Ideálna pozícia priamo v turistickom centre Slovenska. Kaštieľ Liptovské Vlachy sa nachádza medzi vodnými nádržami Bešeňová a Liptovská Mara.
Skvelá dostupnosť do termálnych kúpeľov Bešeňová (3,5km), Aquapark Tatralandia (14km), či najznámejších lyžiarskych centier akými sú Skipark JASNÁ alebo Snowparadise Štrbské Pleso. V blízkosti kaštieľa sa navyše nachádza súkromné letisko AERODROME JASNA.

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ:
Vďaka aktuálnym dvom podlažiam a dvojúrovňovej streche je možné pri rekonštrukcii navrhnúť štyri nadzemné podlažia.
Výsledkom niekoľkoročného procesu prípravy rekonštrukcie kaštieľa je:
- Realizačný projekt
- Platné stavebné povolenie
- Statický posudok
- Všetky kladné vyjadrenia okresného úradu
- Elaborát vizualizácií
- Povolenia krajského pamiatkového úradu
- Finančná analýza
- Business plán


Možnosť dokúpenia pozemku vo výmere 46,000 m2 s vydaným územným rozhodnutím na individuálnu bytovú výstavbu. Súčasťou štúdie je možnosť realizácie móla, a tým zatraktívnenie celej lokality o rozvoj vodných športov a aktivít.


Ide o jedinečnú príležitosť zachovania unikátnej historickej pamiatky spojenú s možnosťou zatraktívnenia celého regiónu Liptov, ktorý je aktuálne štatisticky najnavštevovanejšou turistickou časťou Slovenska.


Podobné realitné ponuky