Investičná príležitosť - pozemok určený na výstavbu bytových domov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj tejto nehnuteľnosti je sprostredkovávaný našou realitnou kanceláriou prostredníctvom exkluzívneho zastúpenia klienta.

Ponúkame na predaj rozmerný, slnečný stavebný pozemok o rozlohe 8.085 m2 - ostatné plochy, vo výbornej lokalite obce Voderady pri Trnave. Pozemok je v susedstve s novovybudovanou lokalitou rodinných domov a malopodlažných obecných bytoviek. Rozloha pozemku je cca 106 m x 76 m. Prístupová cesta je z jednej strany pozemku asfaltová. Inžinierske siete: elektrina, obecný vodovod, kanalizácia, plyn, optický kábel v dosahu.
Podľa Územno-plánovacej informácie je pozemok definovaný ako "Plochy obytného územia" - malopodlažná zástavba, bytové domy (do 3 NP + podkrovie, príp. ustúpené podlažie).
Lokalita: obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, Základná škola s materskou školou, Základná umelecká škola, potraviny, reštaurácia, lekáreň, posilňovňa, futbalové, detské, multifunkčné ihrisko, centrálna zóna obce určená na relax, nákupné centrum Outlet Voderady a iné.
Výhodou je výborné napojenie na diaľnicu D1, tiež smer Sládkovičovo, Galanta, Sereď.

Cena 60 eur/m2 bez DPH

O cene je možné jednať!

Zabezpečíme bezplatný právny servis, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, návrh na vklad na kataster, pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a znaleckého posudku.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Trnava