INVESTIČNÉ POZEMKY 465.000 M2 ZA VÝBORNÚ CENU! + POĽOVNÍCKY REVÍR

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1.BCR REALITY Ponúka na predaj rozsiahly investičný poľnohospodársky pozemok v tichom prostredí prekrásnej prírody, katastrálneho územia Uňatín, ktoré sa nachádza v Krupinskej Planine. V blízkosti sa nachádzajú známe liečebné kúpele Dudince a nádherné mesto Banská Štiavnica. Orná pôda a trvalo trávnaté porasty ( Lúka ) sú rovinaté, lesné pozemky sú svahovité a tiahnu sa stredom pozemku. Les je zmiešaný / Hrab, Cér, Dub /. Cez pozemok vedie zemou elektrický kábel vysokého napätia z ktorého sa pripravuje prípojka na pozemok ( možná trafostanica ). Cez pozemok vedú dve poľne cesty, z toho je jedna súčasťou predaja a druhá patrí obce. Popri hranici pozemku tečie riečka Krupnica. Na lúkách boli v minulosti robené vrty, kde sa potvrdila prítomnosť termálnych vôd, ktoré majú zloženie ako termálne vody v kúpeľoch Dudince.

Pozemky sa nenachádzajú v ochrannom pásme a je tam možné stavať. Je udelený súhlas na pripojenie VN kábla. Pozemky sú súčasťou, veľkého poľovného revíru vo výmere cca 2000 Ha. Vlastník nehnuteľnosti má automatické poľovné právo.

V prípade záujmu viem poskytnúť viacero fotografií + videa realizované dronom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* Lesné pozemky sú o výmere 21,5 Ha - 215.834 m²
* Orná pôda o výmere 8,7 Ha - 87.441 m²
* Lúky o výmere 15,9 Ha - 159.471 m²

LOKALITA:
* Investičné pozemky sa nachádzajú v katastrálnom území Uňatín v okrese Krupina s výbornou polohou a s blízkosťou ku známym mestám: Bánska Štiavnica 30km, Banská Bystrica 63km, Veľký Krtíš 37km, Zvolen 38km, Kúpelne mesto Dudince 25km, Nitra 100km, Žilina 150km, Poprad 180km, Bratislava 200km, Košice 230km

VÝHODA:
* Pod pozemkami sa nachádzajú minerálne vody
* Nachádzajú sa v strede všetkých známych miest
* Ideálne miesto na rekreáciu, prípadná investícia na vybudovanie rekreačnej oblasti, termálne kúpele

CENA: 0,60€/m² + možná dohoda

ID.:
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra:

Podobné realitné ponuky - Poľnohospodárske a lesné pozemky, Banská Štiavnica