Investičný BYT 1A Hotel Demänová Apartments ****

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
Ulica.: Odbojárska
32 m²
1
1/prízemie
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
139.000,- € + Parkovacie státie 10 000€
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 5395x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová.

Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km.
Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách.

Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Liptovskom Mikuláši na ulici Odbojárska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Odbojárska v Liptovskom Mikuláši v cene 139.000,- € je o 63.866 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Liptovskom Mikuláši. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Liptovskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

139.000,- €
Cena nehnuteľnosti 71.400,- € 249.000,- €
32 m²
Celková rozloha 32 m² 63 m²
32 m²
Úžitková plocha 32 m² 61 m²

Kontaktujte

Ing. Michal Galko

Ing. Michal Galko

hovorím po slovensky mówię po polsku mluvim česky I speak english
+421908.. zobraziť +421908025554

G-REAL

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

G-REAL

Matúškova 19, Liptovský Mikuláš 031 05

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha32 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie1/prízemie
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-Demänová 1A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.