ZÁHRADA, ŠTIAVNICKÉ BANE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj slnečnú záhradu v pokojnej časti Štiavnických Baní s výhľadom na centrum obce, Sitno a okolité hory.

Pozemok sa nachádza neďaleko renesančnej bašty, je svahovitý, prevažne s ovocnými stromami, voda a elektrina sú na hranici pozemku. Prístup nespevnenou cestou vedúcou priamo k pozemku alebo asfaltovou cestou (pešo posledných 100m).


ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* Lokalita:Štiavnické Bane
* Celková plocha: 1636 m2
* IS: voda a elektrina sú na hranici pozemku
* Pekné miesto dostupné autom (ideálne SUV)
* na pozemku platí stavebná uzávera


LOKALITA A OKOLIE: V okolí je možnosť aktívneho pohybu na čerstvom vzduchu beh, turistika, cykloturistika, lyžovanie (rezort Salamandra), bežkárske trate, plávanie jazerá- tajchy. A samozrejme za návštevu stojí krásna Banská Štiavnica.

Cena: 24 000 eur

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID.: 8181621

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.
Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Banská Štiavnica