DUČE - OMIŠSKÁ RIVIERIA - Investujte v Chorvátsku. Apartmánový dom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Investičná príležitosť v Chorvátsku

Ponúkame na predaj apartmánový dom v strednej Dalmácii - Omišská riviéra, oblasť Duce. Apartmánový dom sa nachádza približne 190m od najbližšej pláže. Všetky apartmány sú zariadené a pripravené na prenajímanie. Väčšina apartmánov má výhľad na more, niektoré na hory. Každý apartmán disponuje buď balkónom, terasou, v prípade prízemných apartmánov je to miesto na stôl (posedenie), gril. Predmetom predaja je kompletný apartmánový dom, vrátane pozemku, ktorý pozostáva z 10 zariadených apartmánov a štúdii o celkovej výmere 642m2.
- apartmány sú kompletne klimatizované,
- na najvyššom poschodí sa nachádza apartmán s terasou s výhľadom na more o celkovej výmere 150m2,
- apartmánový dom poskytuje dostatok priestoru na bývanie pre rodinu, ktorá sa vie počas celej sezóny starať o služby súvisiace s prenájmom,
- posledná rekonštrukcia bola v roku 2012.V uplynulom roku bol vymaľovaný.
Parkovanie: dostatok parkovacieho miesta na vlastnom pozemku priamo pred apartmánovým domom .

LOKALITA:
Duce, v tesnej blízkosti mesta Omiš, cca 190m od najbližšej pláže, zabezpečuje možnosť celoročného užívania. V okolí je dostatok reštaurácií, kaviarní a služieb, v dosahu Marína. Polohu a okolie apartmánového domu si viete lepšie pozrieť na priloženom videu (v prípade, že sa Vám nezobrazujte prosím kontaktujte nás a pošleme Vám ho do mailu).


Podobné realitné ponuky