JANÍKOVE POLE - stavebný pozemok, 3219 m2, Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Janíkove pole
3219 m²
3219 m²
neuvedené
predaj - Developerské pozemky
222.111,- €
69,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

517545x zobrazená v zozname / 29678x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme stavebný pozemok 3219 m2, šírka 59 m, Janíkove Pole, Petržalka. Podľa územného plánu ide o plochu B 102, možno stavať bytové domy do 4 podlaží. Elektrická prípojka od pozemku cca. 150m. Tvar pozemku obdĺžnik, príjazdová cesta ku pozemku poľná.

K uvedenej cene nehnuteľnosti bude pripočítaná provízia kancelárie vo výške 2% z kúpnej ceny, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis v advokátskej kancelárii HARGAŠ LEGAL, s.r.o. - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru. V tomto prípade Vám navyše taktiež uhradíme i vypracovanie znal. posudku.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Pokojne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu. Tešíme sa na spoluprácu.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Mgr. Jozef Hargaš

Mgr. Jozef Hargaš

hovorím po slovensky
0948522.. zobraziť 0948 522 268

VYDRAŽÍME.to, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

VYDRAŽÍME.to, s.r.o.

Laskomerského 149/6, Bratislava 83103

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3219 m²
Celková rozloha3219 m²
Úžitková plocha3219 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PB-82 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.