JAZMÍN II Novostavby v Bardejovských Kúpeľoch - dopredaj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Vzhľadom na veľký záujem o bývanie resp. kúpu nehnuteľností v Bardejovských Kúpeľoch Vám ponúkame posledný voľný 1 izbový byt o výmere ca 41 m2 v projekte - výstavba bytov do osobnom vlastníctve " JAZMÍN II" v peknom prostredí Bardejovských Kúpeľoch. Ide o trojpodlažný bytový dom pozostávajúci z 12 bytov. Dispozičné riešenie bytov je možné meniť.Bytový dom je v štádiu výstavby. Každý byt má balkón o výmere 5,80 m2 a zároveň ku každému bytu je pivnica o výmere od 8 -9 m2. Predpokladaná kolaudácia bytového domu jeseň 2017.
Pri rezervácií bytu je potrebné vyplatiť vzhľadom na pokročilosť stavby 60% z kúpnej ceny.
Úsporné náklady spojené s vykurovaním a to v priemere 20,-€ mesačne. Kupujúci má možnosť vybrať si materiály podľa vlastnej predstavy. Bližšie informácie v realitnej kancelárií.

Vykurovanie:
Vykurovanie infrapanelmi umiestnenými na strope. Infračervené kúrenie svojim sálanim ohrieva steny a pevné predmety v miestnosti. Akumulované teplo je stenami a predmetmi následne vyžarované rovnomerne do priestoru. Jedná sa o prirodzený proces podobný kúreniu krbom. Sálanie infrapanelov je príjemné a pôsobí pocitovo o 2-3 stupne C teplejšie ako pri konvenčnom vykurovaní, čím výrazne znižuje náklady na vykurovanie.
Výhody infračerveného vykurovania:
- príjemná klíma tzv. „krbový efekt“
- suché steny bez plesní
- minimálne prúdenie vzduchu
- nízka prašnosť v miestnostiach
- bezúdržbový systém
- nízke náklady na prevádzku

V prípade požiadavky je možná druhá voľba vykurovania: elektrickými konvektormi.

Zateplenie bytového domu:
Bytový dom bude mať zasklenie oknami s izolačným trojsklom (oproti zvyčajne doteraz používanému dvojsklu)a zateplenie obvodových stien bude minerálnou vlnou hr. 20 cm (oproti používanému štandardu 8-10 cm polystyrénu). Výhodou minerálnej vlny oproti polystyrénu je lepšia difúznosť pár (steny dýchajú) a lepšia zvuková izolácia.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Bardejov