Jedinečná vila na nádhernom pozemku s výhľadmi -ZOBOR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Gladiolová
506 m²
2098 m²
predaj - Vila
1.500.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

75000x zobrazená v zozname / 10502x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

VÝNIMOČNÁ VILA - S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM NA NITRU - VIDEO AJ 3D
RODINNÁ VILA V NITRE NA ZOBORE NA PREDAJ – NAJKRAJŠÍ a NAJVÄČŠÍ POZEMOK s MAXIMÁLNYM SÚKROMÍM na ZOBORE.

PREDÁME PRENAJMEME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ S ATRAKTÍVNOU PREZENTÁCIOU, FOTOGRAFIAMI, 3D VIRTUÁLNOU PREHLIADKOU – zavolajte nám nezáväzne na
.
Poďte sa s nami pozrieť na túto zaujímavú ponuku, ktorá sa nachádza v exkluzívnej lokalite a na realitnom trhu sa objaví iba výnimočne. DO DETAILOV prepracovaná stavba, všetko v BEZCHYBNOM A DOKONALOM stave, len sa nasťahovať a užívať si. DOKONALÁ záhrada s krásnymi trávnikmi, drevinami, kvetmi, prekrásnym bazénom a čarokrásnym výhľadom.

V najstaršom meste Slovenska, meste siedmych pahorkov na vrchu pohoria Tríbeč v meste kde Svätopluk spojil prúty svojich synov na znak svornosti a moci . Ponúkame na predaj jedinečnú vilu, postavenú na nádhernom pozemku, ktorý ponúka tak úžasne výhľady na mesto Nitra a jeho široké okolie že ihneď po prvej obhliadke už z tejto nehnuteľnosti nebudete chcieť odísť.


VIAC INFORMÁCII, VIDEO, 3D PREHLIADKU A FOTOGRAFIE NÁJDETE NA WEB STRÁNKE : www.vilazobor.sk

Poloha tejto nehnuteľnosti a pozemok na ktorom je postavená je jednou z najväčších devíz, ktoré získate jej kúpou. Absolútne súkromie, najkrajší výhľad, ktorý budete mať navždy , exkluzívna lokalita, neuveriteľne rýchle napojenie na diaľnicu a vzdialenosť od Bratislavy iba 70 km .

V tejto nehnuteľnosti nájdete miesta ktoré si doslova zamilujete.

Plocha pozemku : 2998 m2


Podlahová výmera domu : 506 m2

VIAC INFORMÁCII, VIDEO, 3D PREHLIADKU, FOTOGRAFIE NÁJDETE NA WEB STRÁNKE : www.vilazobor.sk

Po vstupe do domu pocítite príjemnú energiu ktorá vychádza z celej tejto stavby a materiálov ktoré sú použité v zariadení. Privíta vás pohľad do otvoreného vzdušného priestoru, kde čas strávený s rodinou a priateľmi bude vždy výnimočný. Spodné podlažie má veľkorysú výmeru 200 m2 a každá miestnosť má osobitné čaro. Z foaye sa prechádza do haly, ktorá je mierne vyvýšená nad obývačkou, všade sa nachádzajú prepracované detaily ktoré Vám všetky predstavíme pri osobnej prehliadke. Celé spodné podlažie sa vyznačuje nadštandardným prísunom denného svetla. Prirodzené svetlo je výnimočným prvkom, ktorý má pozitívny vplyv na zdravie človeka a jeho život.

Z prízemia sa dostaneme po nádherných točitých schodoch na prvé podlažie do priestrannej haly s terasou. Odtiaľ môžeme voľne prejsť do ktorejkoľvek zo 4 izieb a dvoch kúpeľní. Nachádzajú sa tu miesta ktoré si doslova zamilujete.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja vily v Nitre na ulici Gladiolová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 vily v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-65...

Pozícia realitnej ponuky

1.500.000,- €
Cena nehnuteľnosti 459.999,- € 1.500.000,- €
2098 m²
Rozloha pozemku 735 m² 3000 m²
506 m²
Celková rozloha 500 m² 506 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2098 m²
Celková rozloha506 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-658785 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.