JEDINEČNÝ byt v meste Dolný Kubín, ul. Ľ.Štúra, 57,50 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj Exkluzívny a Jedinečný byt v lokalite Brezovec, ul. Ľudovíta Štúra. Byt o výmere 57,50 m2, ktorý je nadštandardne zrekonštruovaný, s použitím tých najkvalitnejších materiálov. Byt sa nachádza v 20 ročnom bytovom dome, s menším počtom bytov v bytovom dome.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, odkiaľ je vstup do kúpeľne, samostatného WC, kuchyne a priestrannej izby s loggiou.

Byt je kompletne zrekonštruovaný: plastové okná so sieťkami a plisé žalúziami, nová elektroinštalácia, v izbách potiahnutý v zásuvkách optický kábel, vstavaná kuchynská linka, interiérové dvere, vchodové dvere, v celom byte jednotná plávajúca podlaha, nové radiátory, veľká šatníková skriňa. Všetky spotrebiče sú úplné nové s predĺženou 4 ročnou zárukou.

V chodbe sa nachádza veľká vstavaná šatníková skriňa, ktorá bola vyrobená na mieru stolárom a vešiaková stena. Priestranná obývacia izba s loggiou ponúka krásny výhľad na mesto Dolný Kubín.

Kúpeľňa disponuje vaňou, sprchovým kútom (kvalitná termostatická batéria), rebríkovým radiátorom kombinovaným (možnosť vykurovania aj mimo vykurovacieho obdobia)
a umývadlom. Veľkým benefitom je OKNO v kúpeľni a taktiež exkluzívny kompozitný obklad kúpeľne a vane. Samostatné WC disponuje umývadlom s bidetovou sprškou a taktiež samotné WC má funkciu bidetu.

Kuchyňa je zariadená spotrebičmi vrátane digestora a chladničky s mrazničkou. Kuchyňa je priestranná s možnosťou prípravy spojenia kuchyne s obývačkou. Hneď vedľa kuchynskej linky je špajza, ktorá má vlastné okienko.

Byt je priestranný, vzdušný, všetko krásne zladené v jednom tóne, dômyselne zrekonštruovaný do posledných detailov . Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Brezovca, s krásnym výhľadom na mesto, s výbornou dostupnosťou do mesta a bezproblémovým parkovaním. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu.


Byt je ihneď k dispozícii, predáva sa so všetkým zariadením.

Treba vidieť!!!













































Podobné realitné ponuky

Predaj 2+1 byt 56m2, 2x balkón, Dolný Kubín - centrum
Predaj Cena v RK
Predaj 2+1 byt 56m2, 2x balkón, Dolný Kubín - centrum

TUreality ponúka 2+1 byt s dvoma balkónmi v centre mesta Dolný Kubín. Tento byt je ideálnym miestom pre klientov, ktorí hľadajú útulné a komfortné bývanie v centre mesta. Chodba so...

2-izbový byt 56 m2 Dolný Kubín
Na predaj 2-izbový byt, ul. Nemocničná, 60 m2, balkón
Predaj 106.000,- €
Na predaj 2-izbový byt, ul. Nemocničná, 60 m2, balkón

AstonReal ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt vo vyhľadávanej časti Brezovca, ulica NEMOCNIČNÁ. Byt o výmere 61 m2, ktorý sa nachádza na ideálnom 5. poschodí. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej...

2-izbový byt 60 m2 Dolný Kubín / Nemocničná
2 izbový byt s úžasným výhľadom  61m2 - Dolný Kubín
Predaj Cena v RK
2 izbový byt s úžasným výhľadom 61m2 - Dolný Kubín

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt s úžasnou atmosférou a obrovským potenciálom o rozlohe 61m2 v Dolnom Kubíne. V aktuálnej ponuke bytov je to najvýhodnejšia ponuka v porovnaní cena:kvalita:lokalita...

2-izbový byt 61 m2 Dolný Kubín
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 2+1 byt 56m2, 2x balkón, Dolný Kubín - centrum Cena v RK 2-izbový byt 56 m2 Dolný Kubín predaj
Na predaj 2-izbový byt, ul. Nemocničná, 60 m2, balkón 106.000,- € 2-izbový byt 60 m2 Dolný Kubín
Nemocničná
predaj
2 izbový byt s úžasným výhľadom 61m2 - Dolný Kubín Cena v RK 2-izbový byt 61 m2 Dolný Kubín predaj