KANCELÁRSKE A SKLADOVÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, KOŠICE - BARCA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Jozue reality s.r.o. Vám ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v novostavbe v areáli Košice - Barca. Dvojpodlažná novostavba je polyfunkčná.

- Na prízemí sú skladové priestory s kanceláriou (hala v rozlohe 121 m2 + 20m² kancelária, wc, sprcha a šatňa). Hala ma vlastný vstup pre dodávku a prenajíma sa s minimálne dvoma kanceláriami na poschodí. Cena prenájmu haly je 5,8€/ m²/mesiac (bez DPH)

- Na poschodí kancelárske priestory od 18m² - 40m², (spolu 14 kancelárii rôznych veľkostí - viď obrázok) spoločná kuchynka, toalety. Cena prenájmu kancelárií 6,8€/ m²/mesiac (bez DPH).

- Všetky kancelárie budú vybavené rekuperáciou vzduchu, alebo klimatizáciou (na požiadanie), s prípojkou optického kábla (T-com) pre rýchly internet. Cena prenájmu kancelárií vrátane klimatizácie 8,2 €/ m²/mesiac (bez DPH).

- Budova má ergetický certifikát najvyššej kategórie A, predpoklad nízkych prevádzkových nákladov (elektrina, voda, plyn). Tie budú vyfakturované samostatne podľa odpočtu meračov na mesačnej (príp. kvartálnej) báze. Nájomné sa uhrádza mesačne vopred podľa dohodnutého platobného kalendára.

- Budova k dispozícii od 1.9.2020, minimálna doba nájmu jeden rok (365 dni)

- Vyhradené tri parkovacie miesta pre zamestnancov a návštevníkov budú súčasťou nájmu.

- Pri dlhodobom nájme (min 4 roky) možné individuálne riešenia podľa požiadaviek klienta

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypoteku. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky