Karloveské Rameno:Na prenájom nový, 2i byt/eng.text inside

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Botanická
72 m²
6
5
2
áno - 1 auto
áno - 1
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
960,- €/mes. vrátane garáže
Ponúknite vlastnú cenu

311134x zobrazená v zozname / 13999x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný, slnečný, 2-izbový byt tichej lokalite Karloveského Ramena v tesnej blízkosti univerzitného areálu STU a UK. Byt s rozlohou 65m2, pozostáva zo vstupnej haly, otvorenej dispozície obývačky a (plne vybavenej) kuchyne, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Z obývačky je prístup na priestrannú lodžiu s príjemným výhľadom Karloveské Rameno. K vybaveniu bytu patria aj elektrospotrebiče ako práčka so sušičkou chladnička, el. rúra, digestor, el. varná platňa, umývačka riadu a mikrovlnka. Lokalita ponúka zdravé bývanie s výhľadom na okolitú zeleň s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza komplex River Park s reštauráciami a barmi, tiež supermarket Billa a Lidl zastávka električiek, poliklinika, lekární. Lokalita je vzdialená len 10 minút autom od centra mesta. Voľný od 1.8.2022.

Cena: ...,-Eur/mes. vrátane garáže, + .....,-Eur/mes. energie



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

For rent a fully furnished, sunny 2-room apartment consists of an entrance hall, open plan living room and kitchen, separated bedroom, bathroom with tub, separate toilet and. From the living is an access to the spacious loggia which provides nice views to the Danube. The equipment of the apartment includes a refrigerator, el. oven, hood, el. hob, microwave, washing machine with dryer. The location offers safe and quiet living with surrounded by greenery with full civic amenities within walking distance in River Park, supermarkets Billa and Lidl. The location is only 10 minutes by car or tram to the city center and 5 minutes to the freeway directions Austria, Hungary, Czechia, Poland. Available from 1.8.2022.

Price: ......,-Eur/month, incl. garage + utilities ....,-Eur/month utilities

Our rating: ٭٭٭٭٭




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Botanická

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Botanická v Bratislave - Karlova Ves v cene 960,- €/mes. je o 16 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 13 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903853.., uveďte číslo ponuky ZR-67...

Pozícia realitnej ponuky

960,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 650,- €/mes. 990,- €/mes.
72 m²
Celková rozloha 48.83 m² 100 m²
72 m²
Úžitková plocha 48.83 m² 72 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-678966 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny