KH-402, Chata so záhradou, Košice – Čermeľ, Čermeľ Prielohy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Suchodolinská
50 m²
688 m²
3
2
pôvodný
áno
predaj - Chata
102.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

169824x zobrazená v zozname / 8754x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj murovanú chatu so záhradou v Košiciach, v obľúbenej záhradkárskej lokalite Čermeľ Prielohy. Chata je napojená na elektrinu, na záhradkársky vodovod s úžitkovou vodou a na žumpu. Chata má podzemné podlažie a dve nadzemné podlažia.
Podzemné podlažie: nachádzajú sa tu dve miestnosti využívané ako pivnica, resp. sklad. Steny sú murované z kameňa /hrúbka stien cca 40 – 50 cm/. Jedna miestnosť má výmeru cca 10,60 m²/ a druhá miestnosť výmeru cca 8,62m²/.
1. Nadzemné podlažie: Nachádza sa tu priestranná hala s otvoreným murovaným krbom, kuchynský kút, sociálne zariadenie, balkón.
2. Nadzemné podlažie /podkrovné/: Vstup je po drevenom schodišti, nachádza sa tam jedna, toho času nevyužívaná miestnosť s výstupom na balkón, ktorý je orientovaný na svetovú stranu juh.
Chata stojí na pozemku s výmerou 688m2. Pozemok je kaskádovito upravený a je spevnený štyrmi kamennými opornými múrmi.
Prístup k chate je možný osobným autom po asfaltovej a lesnej ceste v smere od autobusovej zastávky Čermeľ alebo pešo z Kavečianskej cesty, autobusová zastávka Suchá dolina sa nachádza neďaleko.
Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná ,

Tešíme sa na spoluprácu.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Košiciach - Sever na ulici Suchodolinská

Inzerovaný chatu na ulici Suchodolinská v Košiciach - Sever v cene 102.500,- € je o 26.833 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Košiciach - Sever. Rozloha je o 54 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Košiciach - Sever.

Pozícia realitnej ponuky

102.500,- €
Cena nehnuteľnosti 99.999,- € 134.000,- €
42 m²
Celková rozloha 42 m² 123 m²
50 m²
Úžitková plocha 50 m² 123 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku688 m²
Zastavaná plocha42 m²
Celková rozloha42 m²
Úžitková plocha50 m²
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-402 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny