KH-419, 3 izbový byt, Košice – Západ, ul. Moldavská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Moldavská
70 m²
8
1
3
po rekonštrukcii
predaj - 3-izbový byt
211.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

148022x zobrazená v zozname / 15720x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj trojizbový byt v Košiciach na sídlisku Terasa. Byt sa nachádza na prvom poschodí v zateplenom bytovom dome na ulici Moldavská. Byt má výmeru 70m2, má zasklenú loggiu s výmerou 6m2, pivnicu a špajzu na chodbe. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná ,

Tešíme sa na spoluprácu.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Moldavská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Moldavská v Košiciach - Západ v cene 211.000,- € je o 26.825 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

211.000,- €
Cena nehnuteľnosti 104.990,- € 339.000,- €
76 m²
Celková rozloha 55 m² 109.41 m²
70 m²
Úžitková plocha 55 m² 109.41 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-419 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.