Klátová Nová Ves - agroturistické zariadenie Salaš Cibajky EXKLUZIVNE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj Agroturistické zariadenie Salaš Cibajky ktoré vzniklo v roku 1997 pôvodne ako rodinná farma a ktorá sa venovala prevažne pasienkovému hospodáreniu a chovu oviec.

Od roku 2006 farma hospodári v certifikovanom systéme ekologického poľnohospodárstva. Od tohto obdobia bola v spolupráci s Výskumným ústavom potravinárskym dobudovaná technológia na spracovanie nepasterizovaného ovčieho a kozieho mlieka s vysokým hygienickým štandardom na výrobu syrov, bryndze a žinčice za účelom predaja týchto bioproduktov priamo z dvora.

V roku 2015 bola doplnená technológia umožňujúca spracovanie bravčového mäsa na výrobu tradičných mäsových Bioproduktov z domácej zabíjačky.

Produkcia mliečnych a mäsových biopotravín je zariadená tak, aby výrobný proces nezahŕňal žiadne použitie chemických konzervantov, prísad ani iných zdrojov výroby potravín. Všetky suroviny použité na ich výrobu sú získané tradičným chovom hospodárskych zvierat v ekologickom systéme poľnohospodárstva a pasienkového hospodárenia. Farma je od roku 2006 zaregistrovaná v ekologickom poľnohospodárstve.

V roku 2015 bola ukončená výstavba otvorenej jazdiarne slúžiaca pre výuku jazdectva na koni pre návštevníkov Jazdeckého klubu Cibajky. Tieto priestory určené pre jazdenie na koni majú možnosť využívať aj majitelia a jazdci svojich koní, ktorí využívajú službu Ustajnenia koní.

Vo výkrme chovaných hospodárskych zvierat nie sú podávané žiadne podporné látky alebo krmivá pre urýchlenie rastu a taktiež ani žiadne látky pre hormonálnu reguláciu rastu a iné.

Zvieratá majú navyše dodržané podmienky tzv. welfaru (pohoda zvierat),vďaka vytvoreniu chovateľských podmienok, v ktorých sú chránené pred fyzickou a psychickou nepohodou a v ktorých môžu realizovať svoje prirodzené správanie.

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=z3IelDtbHRw&feature=youtu.be

Viac technických informácií o stavbách na tel. čísle:

Kompletná fotodokumentácia na domovskej stránke realitnej kancelárie.

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku -- súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Podobné realitné ponuky