KLINGERKA _3izbový byt na 29. poschodí s parkovaním a pivnicou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Súkennícka
86 m²
35
29
3
áno - 1 auto
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1x zobrazená v zozname / 5735x zobrazená detailne / 235x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v polyfunkčnom komplexe KLINGERKA. Projekt je miestom, kde sa snúbi história s novými možnosťami bývania a komplexnej občianskej vybavenosti.

Ponúkaný byt sa nachádza na 29. poschodí z 35. Disponuje podlahovou plochou 85,80 m2. Z celkovej plochy 85,80 m2 predstavuje podlahová plocha bytu 73,50 m2, plocha pivnice 2,10 m2 a plocha loggie 10,20 m2. Severovýchodná orientácia ponúka nádherné výhľady na mestskú architektúru a Dunaj. Byt je krásne vzdušný a svetlý.
Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické. Pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne, z dvoch spálni, z kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Vstup na loggiu je z obývacej izby.

ŠTANDARD NEHNUTEĽNOSTI:


Bezpečnostné dvere
Drevené interiérové dvere

Drevená plávajúca podlaha


Hliníkové okná
Gresová dlažba v kúpeľni a vo WC

Podtlakové vetranie


Predpríprava pre exteriérovú tieniacu techniku
Klimatizácia

SPOLOČNÉ PRIESTORY - vstupná lobby s recepciou, security služba 24/7, kamerový systém, 5 rýchlovýťahov s inteligentným systémom riadenia chodu.

K bytu prislúcha jedno parkovacie státie, ktoré sa nachádza na prvom podlaží. Cena za parkovacie státie vo výške 30 000,-EUR (PLATBA EXTRA).
Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského downtown-u. Bývanie na hranici Ružinova a Starého mesta ponúka rýchlu a priamu dostupnosť do centra a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrumEUROVEA, NIVY, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. Za kultúrou môžete ísť do novej budovy Slovenského národného divadla, ktoré je vzdialené len pár metrov. Obyvatelia majú k dispozícií multifunkčný park, kde centrálnym prvkom je moderné detské ihrisko. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Táto ponuka je vhodná pre klienta, ktorý hľadá mestské bývanie s maximálnym komfortom a dostupnosťou. Ponuka je taktiež vhodnou investičnou príležitosťou.



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Súkennícka

Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-68...

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha86 m²
Poschodie29
Počet poschodí35
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-688182 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.