KOLAČNO krásny pozemok pod lesom, s rozlohou 1098 m2, okr.Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pokiaľ Vás zaujala naša ponuka, tak vedzte že je určená predovšetkým tým, ktorí hľadajú miesto na rekreáciu a bývanie resp. nový domov pre seba a svoju rodinu v tichom, čistom prostredí obkolesenom krásnou prírodou a pritom iba "na skok" od dediny Kolačno a Veľké Uherce.
V týchto dedinách nájdete základnú občiansku vybavenosť, vrátane školy, škôlky, lekára, obchodov aj možností príjemného posedenia.
Ponúkame Vám pozemok s výmerou 1098 m2 vhodný na výstavbu rekreačnej chaty v blízkosti lazy Kolačno- Ondrašová, je mierne svahovitý, ale s nádherným výhľadom.. V dosahu je prívod elektriny a vody, pozemok je celý oplotený. Zastávka autobusu vzdialená cca 400 m. Pozemok sa nachádza na tichej lesnej lúke. Ráno je vidieť všetky lesné zvieratá ako jeleň, srna, diviak, líška. Fantastické prekrásne miesto v pohorí Tríbeč!!!. Prírodu okolitých lesov využívajú počas letnej sezóny hlavne hubári a milovníci prírody. V katastrálnom území obce sa nachádzajú prírodné mokrade európskeho významu.
V prekrásnom prostredí sú vhodné podmienky pre pešiu turistiku, cykloturistiku, futbal, aerobik, korčuľovanie.
Príďte sa nadýchať čistého vzduchu a nasať atmosféru prekrásnej prírody v ktorej môžete mať pekné, nové bývanie pod horou, v prostredí krásnej prírody pohoria Tríbeč.

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=JzlSN6tynW8

Ponuku pozemku vhodne dopĺňame vizualizáciou návrhu nizkoenergetického domu na mieru za výhodnú cenu, ktorého stavbu je možné zabezpečiť partnerskou spoločnosťou realitnej kancelárie. /obrázok vo fotogalérii/.

Plocha: pozemku 1098m2. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, rybolov, turistika, cykloturistika.

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle , , alebo .

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku -súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Podobné realitné ponuky