Dve komerčné budovy, 300 m2, pozemok 740 m2, Watsonova ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj dve budovy na spoločnom pozemku o rozlohe 740 m2, vhodné na komerčné využitie, ktoré momentálne slúžia ako sídlo firmy, hlavne na kancelárske, ale aj skladovacie účely. Budovy sa nachádzajú na rohu Watsonovej a Gogoľovej ulice, pričom vstup na pozemok je z oboch ulíc. Pozemok tvorí betónový dvor, ktorý slúži ako parkovisko, je oplotený vysokým múrom s elektrickými bránami.
Väčšia budova bola kompletne zvonku aj zvnútra zrekonštruovaná v roku 2014, bola robená nová fasáda, nová strecha, nové izolácie, komplet nové rozvody, okná, v interiéri sú nové stierky, stropy, podlahy, obklady, dlažby, sanita. Na prízemí budovy sa nachádzajú dve kancelárie a sociálne zariadenie, na poschodí veľká podkrovná kancelária s kuchynkou, celková rozloha budovy je cca 200 m2.
Menšia budova je v pôvodnom stave, nachádzajú sa v nej dve kancelárie, kuchyňa, sociálne zariadenie spolu o ploche cca 100 m2. Budova je podpivničená, pivnica slúži na skladovacie účely.
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, úrady, reštaurácie, obchody, zastávky MHD, do úplného centra sa dostanete pešo za cca 10 minút. Vzhľadom na svoju polohu sú tieto budovy veľmi vhodné, aby slúžili ako sídlo firmy, obchodné priestory alebo kancelárie.
V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na čísle .

Podobné realitné ponuky - Budova, Košice - Sever