Na predaj Priemyselný Areál v obci Rybany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj priemyselný areál v obci Rybany, neďaleko Bánoviec nad Bebravou, s ideálnym dopravným napojením na hlavný ťah. Priemyselný areál s celkovou rozlohou 13 926 m2 ponúka širokú škálu využitia. V areáli je viacero budov, ktoré sa dajú využiť na menšie či väčšie výrobne prevádzky, sklady, garáže a pod.

Nachádza sa tam:
Administratívna budova s vlastnou jedálňou– je to dvojpodlažná tehlová budova po čiastočnej rekonštrukcií prízemia. Zastavanú plochu tvorí 504 m2. Prvé nadzemné podlažie sa využíva na kancelárske účely. Objekt je vykurovaný z vlastnej plynovej kotolne. Budova je ideálna pre investičné účely.

Polyfunkčná budova, 2 garáže, rampa na opravu nákladných áut – Dispozične pozostáva z 2 veľkých garáží, kancelárskych priestorov a rampy na opravu nákladných áut. Zastavanú plochu tvorí 297 m2. Budova je vhodná ako STK, lakovňa či autodielňa.

Hala pre výrob./sklad. účely s 2 garážami – Dispozične objekt pozostáva z 2 veľkých montážnych dielní, 2 garáží a z kancelárskych priestorov. Zastavanú plochu tvorí 1 546 m2. Priestory môžu slúžiť ako sklad, opravovňa alebo na výrobné účely.

Bytový dom pre investičné účely - tehlový bytový dom v rozostavanom stave, vhodný pre investičné účely. Zastavaná plocha bytovky tvorí 176 m2 a dispozične sa v nej nachádzajú štyri 2 izbové byty a 1 garsónka. K rozostavanej bytovke sú dovedené všetky IS.
Je potrebné jej dobudovanie. V rámci investičného zámeru je vhodná pre nájomné byty, ako zamestnanecká ubytovňa, kancelárske priestory, skladové priestory, výrobňa a pod.

Čerpacia stanica PHM – nachádza sa priamo v areály, je ideálna pre dopravnú, rsp. nákladnú spoločnosť.

V rámci polohy obec Rybany sa nachádza medzi mestami Bánovce nad Bebravou, Partizánske a Topoľčany. Čo poskytuje budúcemu majiteľovi veľmi dobré podmienky pre podnikanie v danej lokalite z hľadiska dostupnosti a záberu. Areál je širokovyužiteľný. Jeho poloha, rozloha a priľahlé budovy dávajú budúcemu majiteľovi voľnú ruku vo využití potenciálu, ktorý tento areál ponúka.

Podobné realitné ponuky

Komerčný objekt - Investičná príležitosť k výhodnému prenájmu
Predaj Cena v RK
Komerčný objekt - Investičná príležitosť k výhodnému prenájmu

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka do pozornosti veľký pozemok s dvomi halami a garážou v priemyselnej časti obce. Pozemok celkovo o výmere 3771 m2 je kompletne oplotený s...

Sklady a haly 3771 m2 Bánovce nad Bebravou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Komerčný objekt - Investičná príležitosť k výhodnému prenájmu Cena v RK Sklady a haly 3771 m2 Bánovce nad Bebravou predaj