NOVÁ ZNÍŽENÁ CENA : FUNKČNÁ KRČMA + NEDOKONČENÝ PENZIÓN - RADOŠINA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nová znížená cena z dôvodu súrnosti predaja : Pôvodná cena 124.200,- , NOVÁ cena 60.000,- Eur !!

Ponúkame Vám na predaj nedokončený penzión s funkčnou krčmou na prízemí v obci Radošina vzdialenej len 12 km od Piešťan. Úžitková plocha je 222m2 + terasa, Pozemok s celkovou rozlohou až 856m2. Stav objektu - prízemie : pozostáva z funkčnej krčmy a terasy, penzión na poschodí vo výstavbe

Funkčná krčma :
kapacita asi 30 ľudí, nachádzajú sa tu krbové kachle, ktoré slúžia v zime na vykurovanie, predmetom predaja je aj komplet zariadenie : barový pult s príslušenstvom , stoly, stoličky TV príjimač, ozvučenie priestoru ...atď. ,malý sklad na uskladnenie pivových sudov a iného tovaru. Pre zákazníkov je k dispozícií WC (pánske a aj dámske). Objekt s alarmom je pripojený na všetky inžinierske siete : na kanalizačnú, vodovodnú, elektrickú aj plynovú. Okná sú drevené Eurookná a podlahy sú keramická dlažba.

Terasa :
kapacita asi 40 ľudí, nachádza sa tu aj krb a bufet (samostatne stojaca malá stavba). Bufet má 25 ročnú tradíciu v obci hlavne v lete (príprava rôznych pečených špecialít napr. pstruhov a pod.). Podlaha na terase je zámková dlažba. K terase patrí aj veľmi pekné upravené detské ihrisko pre deti. Predmetom predaja je aj detské ihrisko, stoly , stoličky, rozťahovacie slnečníky a ďalšie príslušenstvo patriace k terase.

Penzión : vo výstavbe - nedokončená stavba
nad funkčnou krčmou sa nachádzaju tri mezonetové jednotky na ubytovanie spojené jednou obdlžnikovou chodbou. Každá bytová mezonetová jednotka má vlastný sprchovací kút, WC a umývadlo. Jedna mezonetová jednotka je pre dve dospelé osoby a 1 až 3 deti. Podlahy sú keramická dlážba, ďalej sa tu nachádza podlahové kúrenie, drevenné Eurookná. Časť penziónu je vo výstavbe a čaká na dokončovacie práce : schodiská, omietky, dvere, zárubne, v chodbe nie sú urobené podlahy ... . Ďalšiu časť penziónu je nutné dostavať a na poschodí (3 mezonetové jednotky na ubytovanie) nad funkčnou krčmou dokončiť.

Potrebujete úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1.kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní
4. kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, obhliadky, prezentáciu nehnuteľnosti, inzerciu na 49 realitných portáloch

Za výhodných finančných podmienok len exkluzívne v našej R1 Reality poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdno-znaleckého posudku aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku a pod.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.
Informujte sa na tel. čísle:

R1reality ...cesta k podnikaniu

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Topoľčany