Nová cena - Kúpelný dom Oščadnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme krásny prevádzkovaný kúpelný dom Oščadnica.Budova je dvojpodlažná, všetky práce sú kompletne prevedené a rozmer stavby je 18m na 12m prízemie a poschodie má rozmer 18m na 8m. Na prízemí sa nachádza reštaurácia so 45 stoličkami, letná terasa, kompletne vybavená kuchyňa, WC pre mužov a ženy. Na poschodí sa nachádza vodný svet, ktorý pozostáva zo vstupu t.j recepcia, šatne pre mužov a ženy, WC muži, ženy. Ďalej sa vchádza do vodného centra, ktoré pozostáva zo spŕch, z dvoch profesionálnych whirlpoolov (jaccuzi), 1 parnej soľnej sauny, 1 parnej eukalyptovej sauny, 1 fínskej sauny, fínskeho vedra na schladenie a lehátiek a tiež miestnosť na masáže. Vodné centrum môže denne navštíviť cca 100 osôb. Dom má zabudovanú vzduchotechniku so sociálnych zariadení, kuchyne a vodného sveta. Celá budova je ozvučená, kde hrá príjemná relaxačná hudba.
Budova je vykurovaná vlastnou plynovou kotolňou, v ktorej je umiestnená i celá technológia na ohrev vody, dezinfekciu a filtráciu whirlpoolov. Voda vo whirlpooloch má teplotu 38 stupňov Celsia a všetko je riadené automatikou počas celého roka. Táto budova je zásobovaná vodou z vlastného vrtu. Budova má vlastnú čističku odpadových vôd s lapačom tuku.
Objekt je prekrásne prevedený, všade je podlahové kúrenie, okná sú plastové-vákuové, v objekte je cca 750 m2 obkladu.
Základy tohto objektu sú staticky prerátané a teda aj prevedené na ďalšiu jeho nadstavbu ,vydané stavebné povolenie na 8 nových apartmánov.
Cena kúpeľného domu je 150.000 € + DPH Výhradne iba u nás !!!

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Čadca