Prenájom kancelárskych priestorov v Brne na Slatine

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske riestory na ul. Řipská, Brno - Slatina. Budova aj kancelárie sú ve vysokom štandarde ( vzduchotechnika/klimatizace, štrukturovaná kábeláž, vonkajšie aj vnútorné okenné žalúzie, fajčiareň, 24 hod. strážna služba + kamerový systém, parkovanie í na pozemku pred hlavným vchodom ZDARMA pre osobné autá, perfektná dostupnost na dálnicu - 3min. Lokalita je ľahko dostupná do centra.
Ide o kancelárský blok na 2. poschodí administrativnej budovy. Celková plocha 300m², t.j. 9 kancelárii cca . 30 prac. miest. Situačne je vhodné obsadit celé poschodie jediným nájemníkom, ale je možné aj rozdelenie priestoru podľa potreby. Na poschodí sú tiež k dispozícii 2 rokovacie miestnosti, copy centrum, miestnosť pre server a archív. Samozrejmosťou je kuchynka, soc. zariadenie. Priestory boli v roku 2012 kompletne zrekonštruované. Vstup na poschodie je na číselný kód.Možnost umiestnenia reklamy na budove či pozemku . Tiež je tu možnosť prenájmu malého skladu na prízemí. V pracovnej dobe je k dispozícii repecia. Požadovaná cena za je 1.990,-Kč/m²/rok + prevádzkový mesačný paušál 6.000,-Kč ( elektřina + upratovanie spoločných priestorov , parkoviska , jedálne, fajčiarne, služby recepcie, umístnenie reklamy na budove či pozemku , zimná údržba venkajších plôch a parkovísk atď.....
Nájomca ďalej platí ostatné energie za výnimočne nízke ceny: elektrina 2,53 Kč za KWh, plyn 10,33 Kč za 1 m³.
Náklady na službu strážnej služby sa rozpočítávajú mezi nájomcami pomerným dílom. Platba za odvod zrážkových vôd cca 900,-Kč / mesiac.

Cena : 1990,- Kč/m2/rok

Tel : ,
Prohlídky lze uskutečnit v pracovní dny v běžné pracovní době. Domluva možná na tel. nebo e-mailu

Podobné realitné ponuky