Prenájom komerčné – obchodné priestory, Veľký Meder

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na dlhodobí prenájom komerčné – obchodné priestory na Bratislavskej ulici v meste Veľký Meder cca 50 m od kruhového objazdu smerom na Bratislavu. Priestor sa nachádza na 1. poschodí v cente mesta o celkovou rozlohou 146,80m2 .
Budova bola rekonštruovaná a zateplená v roku 2015. Kúrenie je centrálne priamo v budove kotolňa. K budove prislúcha aj parkovisko cca na 8- 10 áut.
Dispozičné riešenie je zložené:
z hlavnej časti o rozlohe 110m2 s veľkým výkladom, s laminátovou podlahou - rozdelený na menšie časti so sadrokartónom / zmena dispozície je možná – zrušenie, prípadne ďaľšie delenie/.
z 2 x skladových priestorov o rozlohe 18 a 19m2,
nachádza sa tu nákladný výťah,
a sociálne priestor /umývadlo, toaleta aj sprcha/.
Pôdorys na vyžiadanie.
Cena nájmu je dohodou.
Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Toto kúpeľné mesto otvorené pre verejnosť, sa nachádza v srdci Európy. Má 940-ročnú históriu, je malou perlou tejto malej, veľkej krajiny“. Turizmus, poľnohospodárstvo a priemysel existujú popri sebe bez problémov, možno aj v tom spočíva kúzlo malého mestečka. Je to miesto, kde sa stretáva vidiecky turizmus s kvalitnou gastronómiou. O to sa stará termálny a 100-hektárový lesopark na okraji mesta v Podunajskej nížine, ktorý je na Žitnom ostrove jedinečný. Mesto sa snaží zachovať tradíciu a históriu, pričom chce dosiahnuť, aby našlo svoje miesto v turizme strednej a východnej Európy.
Zaujala Vás ponuka? Kontaktujte nás . 

IntExReal, http://www.intexreal.sk/ ponúka aj služby: 
Home Staging - Interiéry - Exteriéry - Reality
HOME STAGING - Špecializujeme sa na úpravu interiéru a exteriéru okrem útulného bývania, za účelom efektívneho predaja / prenájmu, tzv. Home Staging-om. NECHAJTE AJ VY SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ ZAŽIARIŤ! ....lebo 1. dojem je neopakovateľný!
INTERIÉRY - návrh interiéru riešime ako komplexný projekt, podieľame sa aj na jeho realizácii, až po doladenie najmenších detailov.
EXTERIÉRY - 2D a 3D projektovanie ako aj realizácie vašej záhrady, terasy, loggie, balkónu.
REALITY - kúpa, predaj, prenájom všetkých druhov nehnuteľností spolu s právnym servisom.
ODPORÚČAME aj služby partnerov: projektovanie rodinného domu, stavebné práce, vymáhanie dlhov, právne poradenstvo, finančné poradenstvo..

Kontakty:
Mgr. Edita Vörösová - IntExReal
home stager - realitný poradca
mobil: 0911 557 822 ,
e - mail:
e - mail:
e - mail:
web: http://www.intexreal.sk/
web: http://reality.intexreal.sk/
Facebook: http://www.facebook.com/IntExReal

Podobné realitné ponuky

Obchodný priestor - potraviny
Prenájom Cena v RK
Obchodný priestor - potraviny

Pre konkrétneho klienta hľadám na prenájom obchodný priestor:1. 60-150 m2 Lokalita - väčšie mesto mimo Bratislavy - nákupné centrum Zameranie .......azijské potraviny / nie fast food / 2. 600-800 m2...

Obchodné priestory 150 m2 Dunajská Streda
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Obchodný priestor - potraviny Cena v RK Obchodné priestory 150 m2 Dunajská Streda prenájom