Prenájom skladových a administ. priestorov- NOVOSTAVBA- Jarmočná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom skladové a administratívne priestory v novostavbe na Jarmočnej ulici hneď za prechodom cez "malú stanicu" (viď vizualizácia) na strategickom mieste v blízkosti ťahu na Prešov a taktiež na Miskolc. Objekt ľahko prístupný pre kamióny i pre špeditérske firmy.
Hala i administratívna budova je postavená na pozemku o rozlohe 3632 m2.
Novostavba haly je pozdĺž východnej strany pozemku. Odstupová vzdialenosť medzi skladovou halou a administratívnou budovou je 6m.
Pred administratívnou budovou je vybudované parkovisko s 9 parkovacími miestami. Pred halou je navrhnutá plocha pre manipuláciu a prechod nákladných aut. Zo západnej strany je vybudovany novy arealovy vjazd z Jarmočnej ulice ktorý spĺňa požiadavky pre nákladné autá.
Halový objekt je navrhnutý pôdorysového rozmeru 42,5x 18m. Navrhnuté je jednoloďové viacmodulové riešenie lodí 17,4 m a veľkosti modulu 5m a 6,3 m. Jedná sa o dvojpodlažnú jednoloďovú halu so sedlovou strechou bez podpivničenia. Druhe nadzemné podlazie nie je na celej podlahovej ploche, len pozdĺž zadnej časti haly, na ktoré je prístup oceľovým schodiskom. Na 2. NP sa nachádzajú sociálne zariadenia a kancelárie.
Z konštrukčného hľadiska je objekt haly tvorený nosným stĺpovým systémom realizovaným z votknutých oceľových stĺpov s kotvením do základových patiek. Strešná konštrukcia haly je navrhovaná oceľová s priehradovými väzníkmi a valcovanými vaznicami. Strešný aj obvodovým plášť je tvorený sedvičovými panelmi.

Základnou funkciou objektu je vyuzitie pre skladové účely. Objekt ako taký ponúka vyuzivanie kancelárskych priestorov na 2.NP. Na západnej fasáde sú orientované vchody pre peších a vjazdy pre nákladné automobily. Dispozícia na 1. NP je voľná s možnosťou použiť ľahké deliacie konštrukcie ma predelenie priestorov určených na skladovanie a tým vytvára možnosť viacerých samostatných celkov.

Areál vybavený kamerovým systémom. K dispozícii sú všetky inžinierske siete

Úžitková plocha haly: voľné priestory : Priestor A, B, C : skladový priestor: 311,52 m2 + kancelárske priestory : 76,11 m2- REZERVOVANÉ
Priestor D, E: skladový priestor: 221,76 m2 +kancelárske priestory: 54,18 m2- VOĽNÉ
Priestor F, G,: prenajaté , kancelárske priestory: prenajaté

Cena skladových priestorov: 4,7 eur/m2/mesiac/ bez DPH/bez médií
Cena administratívnych priestorov: 5,5 eur/m2/mesiac/ bez DPH/bez médií
Parkovacie miesto pre osobné vozidlo: 30eur/mesiac bez DPH
Parkovacie miesto pre nákladné vozidlo: 70eur/mesiac bez DPH

Viac informácií u nižšie uvedeného makléra alebo v RK.

maklér:
Daniel Borták
tel.
email:

Marbor real s.r.o.
Kováčska 28
040 01 Košice

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Košice - Juh