Výrobné priestory - sklady, exkluzívne predaj, Bytča

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj polyfunkčný objekt o celkovej rozlohe 850 m2 v Bytči, v tesnej blízkosti diaľničného privádzača.
Celková rozloha pozemku predstavuje 1250 m2. Objekt sa nachádza na strategickom mieste v rámci logistiky, približne 6km od diaľničnej križovatky D1 - smer Martin, Košice a D3 smer Čadca, CZ a PL.

V rámci mesta Bytča sa nachádza taktiež na frekventovanom mieste, nakoľko v blízkosti, len pár desiatok metrov ďalej je úplné centrum mesta, sobášny palác, polícia, ale aj sídlisko a priemyselná zóna. Pred objektom je široká cesta aj s pouličným osvetlením s možnosťou bezproblémového parkovania.

V prednej časti objektu sú pred rokom kompletne zrekonštruované, z časti zateplené kancelárske priestory a priestory bývalého kvetinárstva.
Každá kancelária má vlastný vchod, ale sú aj navzájom priechodné s možnosťou uzamykania dverí medzi nimi. Z kancelárskych priestorov sa prechádza cez sklady priamo do výrobnej haly s oblúkovou klenbou, ktorá má aj vlastný vchod.

Hala je rozdelená na viacero sektorov, v budúcnosti je však možnosť vytvoriť z priestorov jednu dlhú halu.
V súčasnoti sú priestory prenajaté, nachádza sa v nich strojárska výroba, v prípade záujmu je možnosť ponechať si nájomcov v priestoroch dlhodobo. Celý areál má však veľa možností využitia, či už ako strojárska, drevárska alebo iná výroba, sklad s obchodnými priestormi, možnosťou je aj vyčistiť historické tehlové klenby a urobiť z priesotorov penzión, hotel, motel, prípadne v prednej časti sú priestory ako stvorené pre reštauráciu alebo kaviareň.

Súčasťou sú aj pristavené menšie priestory, jeden (väčší) z roku 1971 a druhý (menší) z roku 2013, ktoré by sa dali využiť napríklad aj ako garáže, sklad či autoservis.

V každej časti objektu sú sociálne zariadenia, alebo možnosť dostavby ďalších, v celom objekte je kompletne nová elektroinštalácia. Na budove je staršia, ale kvalitná strecha, ktorá na prístavbách prešla taktiež rekonštrukciou.
Vykurovanie je zabezpečené dvoma kotolňami, jedna je kombinovaná, máte možnosť zvoliť si vykurovanie plynom alebo tuhým palivom - oboje striedavo využívané, druhá kotolňa vykuruje tuhým palivom len menšiu časť objektu.

Cena objektu je 339.000,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti a dodávateľských služieb.

Zodpovedný maklér: Ing. Stanislav Thomka, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky