Znižená cena o 30% Objekt pre strojárenskú výrobu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výrobný areál sa nachádza v obci Hodruša Hámre, ktorá leží v Štiavnickom pohorí. Jedná sa o 2 samostatné budovy vrátane pozemkov. Objekt pre strojárenskú výrobu s možnosťou okamžitej prevádzky. Pozemky medzi budovami slúžia ako prístupové cesty. V budovách sa nachádzajú zvyšky strojárenské technológie na lisovanie, obrábanie kovov a nástrojárske práce.
Kompletná rekonštrukcia budov bola vykonaná v roku 1991, kedy bola založená spoločnosť. V ponúkaných objektoch bola umiestnená výroba príborov až do roku 2007 .V súčasnosti sa všetky priestory využívajú na uskladnenie tovaru. Výrobný areál je vybavený vlastnou trafostanicou, centrálnym rozvodom stlačeného vzduchu. Ako zdroj na výrobu stlačeného vzduchu sa používajú skrutkové kompresory Atlas Copco o výkone 75 kW a 45 kW. Vykurovanie je zabezpečené z vlastnej plynovej kotolne s dvomi kotlami o výkone 2x 187 kW. V roku 2009 bola vykonaná rekonštrukcia kotolne za účelom efektívnejšej prevádzky kotlov. V objekte M2 sa nachádza hala s rozlohou 319 m2, v ktorej je funkčný mostový žeriav o nosnosti 3200 kg, nie je v prevádzke, nakoľko nebola na ňom vykonaná povinná revízia. Na poschodí budovy U1 v administratívnej časti sa nachádzajú šatne so sprchami pre zamestnancov, samostatne pre mužov a ženy. Pri šatniach sa nachádza miestnosť pre výdaj stravy – kuchynka, 15 kancelárií pre administratívu. Pre lepšiu orientáciu je možné predložiť výkresy jednotlivých objektov. Budovy je možné kúpiť aj samostatne, pričom menšia M2 je energeticky napojená na väčšiu U1 budovu.

OBJEKT M2 - VÝROBNÉ PRIESTORY Celková plocha 1114 m2 cena 100 000 € +DPH )
OBJEKT U1- PRÍZEMIE – VÝROBNÉ A SKLADOVACIE PRIESTORY Celková plocha 3071 m2 OBJEKT U1 - POSCHODIE – ADMINISTRATÍVA + ŠATNE cena 200.000€ +DPH

Prístupnosť – od Žarnovice, kde ide rýchlostná komunikácia R1 sú prezentované objekty vzdialené 5 km.
K prednostiam prezentovaných objektov sú :
- pozemky pod budovami sú vo vlastníctve predajcu
- pripravenosť k spusteniu prevádzky bez väčších investícií.
- predstavené objekty sú v dobrom technickom stave, s potrebnými prehliadkami, ktoré vyžadujú štátne orgány
- objekty sa nachádzajú v regióne s vyššou nezamestnanosťou
- je možné získať v tomto regióne kvalifikovanú lacnejšiu pracovnú silu , hlavne ženy

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Žarnovica