Komerčný pozemok - Levice(IF1072)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na predaj pozemok v intraviláne mesta Levice. Pozemok sa nachádza v časti kde sa nachádzajú firmy ako aj rodinné domy preto je vhodný na podnikateľské účely ako aj na bývanie. Pozemok je vyčistený všetky IS priamo pred pozemkom , rozmery cca 20 X 40 m... ODPORÚČAM !
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Fedorová )

Podobné realitné ponuky

Pozemok  Šahy
Predaj 16,50 €/m2
Pozemok Šahy

Ponúkame vám Pozemok v intraviláne mesta Šahy Druh pozemku Trvalý trávny porast 3404m2Pozemok je vhodne aj na podnikateľské učili poloha pozemku vedľa Hlavnej cesty pri pozemku sú aj inžinierske siete...

Pozemky - komerčné 3404 m2 Šahy
POZEMOK PRE BYTOVÚ VÝSTAVBU NA PREDAJ, SNP, ŠAHY
Predaj 27,- €/m2
POZEMOK PRE BYTOVÚ VÝSTAVBU NA PREDAJ, SNP, ŠAHY

Na predaj pozemok, Šahy nachádzajúceho sa na vjazdovej ceste na začiatku Šiah - ulica SNP plocha 8046 m2V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku. Pozrite naše ďalšie naše ponuky...

Pozemky - komerčné 7784 m2 Šahy
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok Šahy 16,50 €/m2 Pozemky - komerčné 3404 m2 Šahy predaj
POZEMOK PRE BYTOVÚ VÝSTAVBU NA PREDAJ, SNP, ŠAHY 27,- €/m2 Pozemky - komerčné 7784 m2 Šahy predaj