Rezervované - Komfortná vila s bazénom, 370 m2, Pereš

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte komfortný a zároveň útulný domov pre Vás a Vašu rodinu? Túžite po bývaní na dosah od centra mesta, ale pritom chcete tráviť Váš čas na príjemnom a tichom mieste? Máme pre Vás riešenie.

Exkluzívne ponúkame na predaj komfortnú luxusnú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lokalite Pereš, v dostatočnej blízkosti centra mesta. Táto vila svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov. Dvojpodlažná rodinná vila je postavená z tehál, má novú fasádu navrhnutú architektom, strechu Bramac a celkovú rozlohu cca 370 m2. V celej vile sa nachádzajú drevené okná, na prízemí dlažba, na poschodí podlahy, znížené stropy s bodovými svetlami, samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere, internet, video vrátnik a satelitná televízia. Vila je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom značky Viessmann, komplet na celom prízemí a v hornej kúpeľni je podlahové kúrenie. Súčasťou vily je aj krb, takže je tu možnosť zakúriť si aj drevom.

Na prízemí, ktoré bolo kompletne zrekonštruované pred troma rokmi sa nachádza predsieň s krásnymi presklennými dverami, veľká moderná hala s krbom a s východom na veľkú terasu spojená s nádhernou svetlou kuchyňou, ktorá bola robená na mieru navrhnutá architektom a v ktorej sú všetky vstavané spotrebiče vrátane umývačky riadu, hosťovská izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Na poschodí sa nachádzajú štyri veľké spálne, pričom jedna z nich je veľmi zaujímavá svojim riešením, keďže predtým sa tam nachádzal ateliér a kúpeľňa s veľkou rohovou vaňou, masážnym sprchovacím kútom a dvomi umývadlami. V troch izbách sú veľké vstavané skrine, ktoré boli robené na mieru.

Súčasťou vily je pivnica s rozlohou cca 70 m2, v ktorej sa nachádzajú úložné priestory s veľkými vstavanými skriňami, kotolňa, technická miestnosť, práčovňa, je tu taktiež vytvorená predpríprava pre saunu.

Na pozemku o rozlohe 432 m2 sa nachádza veľká terasa, bazén so zakrytím s rozmermi cca 6x3 m, altánok s posedením, kôlňa na náradie a státie pre tri autá. Záhrada poskytuje dostatočné súkromie a pokoj, dookola sú živé ploty a oplotenie.

Táto rodinná vila je vhodná pre náročných klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti. V mestskej časti Pereš sa nachádzajú obchody, materská škola, pár minút chôdzou od vily sa nachádza polyfunkčný objekt Pereš park, kde sa bude nachádzať poliklinika, lekáreň, veterinárna ambulancia, supermarket, reštaurácie a kaviarne a taktiež zastávka MHD. Do OC Optima sa dá autom dostať za cca 5 minút.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na telefónnom čísle .

Podobné realitné ponuky