REZERVOVANÉ - Komfortné bývanie v 4izbovom byte so záhradou v blízkost

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Počet izieb: 4
Cena: 229 000€ vrátane odmeny sprostredkovateľa
Mesačné náklady: 135€/2 osoby a 165€/4 osoby
Výmera bytu: 130 m2
Výmera loggií: 14,80 m2 a 10,50 m2
Výmera terasy: 9 m2
Celková výmera bytu: 164 m2
Predzáhradka: 74 m2 + spoluvlastnícky podiel na záhrade o veľkosti 178 m2
Poschodie: 1.NP/2.NP
Materiál: tehla
Zateplenie: áno, minerálna vlna Nobasil
Stav: novostavba, rok 2010
Zariadenie: čiastočne
Parkovanie: 1 garážové miesto v cene 13 500€ + 1 vonkajšie parkovacie miesto 
Orientácia: J/Z
 

Byt sa nachádza v tehlovom dome na 1-om nadzemnom podlaží z dvoch, pod bytom sa nachádza jeden byt a jeden taktiež nad bytom - len 3 bytové jednotky v dome. K bytu okrem dvoch loggií a terasy prislúcha aj predzáhradka s výmerou 74 m2, ako aj spoluvlastnícky podiel na záhrade o veľkosti 178 m2.
 

V celom byte sú položené drevené podlahy, keramickú dlažbu nájdete v dvoch kúpeľňach. Byt je vybavený plastovými trojkomorovými oknami so žalúziami, bezpečnostnými dverami, alarmom, domovým vrátnikom a klimatizáciou. Čo sa týka zariadenia, v byte nájdete plne vybavenú drevenú kuchynskú linku so spotrebičmi ako plynová varná doska, teplovzdušná rúra, digestor či umývačka riadu. Vykurovanie bytu zabezpečuje spoločný plynový kotol s dvojokruhovým zásobníkom TÚV v objeme až 300 litrov, alternatívou ako získať teplú vodu sú aj solárne kolektory.
 

Byt je prakticky dispozične riešený, priam až nadčasovo, predovšetkým treba spomenúť 2 kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, 3 toalety, 2 samostatné šatníky, komoru, 3 samostatné izby a priestrannú obývaciu izbu s výmerou až 39 m2, s krbom a výhľadom na rakúske Alpy. Lepší pohľad na dispozíciu bytu poskytnú naše interaktívne pôdorysy.

 

Lokalita: Život a bývanie v Záhorskej Bystrici predstavuje množstvo výhod. Blízke lesy Malých Karpát ponúkajú turistické a cyklistické trasy. V obci sú aj športové ihriská vrátane tenisových kurtov. Záhorská Bystrica ako bratislavská mestská časť ponúka svojim obyvateľom perfektnú občiansku vybavenosť, zdravotné stredisko, lekáreň, 4 materské školy, základnú školu, pekáreň, obchody Billa a Tesco Express, niekoľko gastro zariadení, poštu či rôzne iné služby. Pár minút autom máte k dispozícii aj nákupné centrum Bory Mall s bohatými službami.
Novostavba sa nachádza necelých 5 minút od najbližšej zastávky mestskej hromadnej dopravy s názvom "Pri kaplnke", kde zastavuje spoj linky č.37 smerujúci do centra mesta. Rovnomenná reštaurácia sa nachádza necelých 5 minút, čo je približne 450 metrov od vášho nového bývania. Cesta autom do centra mesta trvá iba 15 minút.

Viac o našich makléroch a ešte viac ponúk nájdete na osobnimakleri.sk

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica