Komplet dokončený rodinný dom, 160 m2, na 5ár. pozemku, Barca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v mestskej časti Barca, na ulici Osloboditeľov, ktorá je od centra Košíc vzdialená pár minút autom. Dom sa nachádza v koncovej časti Barce, zároveň je tu však veľmi rýchla dostupnosť do mesta.
Pozemok má rozlohu cca 500 m2, zastavaná plocha domu je cca 100 m2 a úžitková plocha domu je 160 m2. Jedná sa o murovaný rodinný dom postavený z kombinácie tehly a kvádrov, strecha je plochá, pokrytá špeciálnou fóliou, dom je zateplený polystyrénom, okná sú plastové, vchodové dvere hliníkové. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, na pozemku sa navyše nachádza vlastná studňa.
Rodinný dom je kompletne dokončený, pripravený na nasťahovanie. Sú tu laminátové podlahy, dlažby, nové interiérové dvere, dve kúpeľne s toaletou, pričom v jednej sa nachádza vaňa a v druhej sprchovací kút, kuchynská linka bola robená na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, varná doska, digestor). Kúrenie je podlahové, zabezpečené plynovým kotlom zn. FONDITAL. Jedná sa o dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom, ktorý má na prízemí obývačku čiastočne prepojenú s kuchyňou s východom na terasu orientovanú na východ, hosťovskú izbu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Na poschodí sa nachádzajú tri spálne a kúpeľňa s vaňou a WC.
Pozemok je rovinatý, oplotený, je tu elektrická brána a vybetónované státie pre tri autá. Na pozemku sa nachádza studňa, čiže je tu možnosť kombinácie s mestskou vodou. Je tu pekný udržiavaný trávnik. Dom priamo susedí s novostavbou iného rodinného domu, ktorý má vchod na pozemok z opačnej strany, z ulice Močiarnej. Dom je v osobnom vlastníctve.

V blízkom okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.
Materská škola Hečkova, Základná škola Abovská, SOŠ Veterinárna
Potraviny ED System, CA Trade products, Pekáreň Barca
Reštaurácia Casa Verde, Reštaurácia Aries
autobusy č.: 12, 24, električky č.: 4, R8
Čerpacia stanica Slovnaft, Čerpacia stanica OMV
Barčiansky park, Domov dôchodcov´, Miestny úrad, Kultúrny dom, Pošta

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková, , Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Podobné realitné ponuky

Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci
Predaj Cena v RK
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny rodinný dom s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Barca o výmere 1 803,00 m2. Dom ponúka vynikajúci štandard a komfort pre...

Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca / Barčianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj luxusný a zariadený rodinný dom v Barci Cena v RK Rodinný dom 0 m2 Košice - mestská časť Barca
Barčianska
predaj