REZERVOVANÉ - 3 izbový byt s loggiou 82 m2, Hemerková -KVP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko KVP
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Ulica.: Hemerkova
79 m²
8
1
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
159.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

73962x zobrazená v zozname / 3620x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ


Realitná kancelária Visual real, s.r.o. Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt o výmere 79 m2 + 3 m2 loggia na ulici Hemerková, Košice II. - Sídlisko KVP.
Ak hľadáte pokojné miesto na sídlisku KVP, v jeho pôvodnej časti s pešou zónou v blízkosti obchodov tak je tento byt pre Vás.

Dispozícia:


vstupná chodba so vstavanou skriňou , priestranná obývačka s jedálenským stolom , spálňa s vstavaným nábytkom a výstupom na loggiu , kuchyňa na mieru, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta a pivnica.

REKONŠTRUKCIA:


Byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa:
- elektrické rozvody,
- rozvody vody,
- murované jadro,
- vinylové podlahy v izbách
- dlažbu v kúpeľni, WC a na chodbe,
- okná sú plastové,
- nová klimatizácia v obývacej izbe.

PREDSIEŇ: Nachádza sa tu vstavaná skriňa s bohatým úložným priestorom, vyrobená na mieru, systémom na vešanie a policami.
KUCHYŇA: kuchynská linka navrhnutá na mieru v tvare písmena U, rozumne rozvrhnutá z hľadiska funkčnosti. Zabudované vstavané spotrebiče plynová varná doska , zabudovaná elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, granitové umývadlo. Šuflíky a skrinky sú s dojazdom a praktickým usporiadaním. Sedenie pre 2 osoby pod oknom s barovými stoličkami . Na zemi je vinylová podlaha, odolná voči vode aj oderu.

OBÝVACIA IZBA : priestranná, pekne presvetlená obývacia miestnosť s jedálenským kútikom. Nova klimatizácia a Biokrb , ktoré poslúžia na vyhriatie miestnosti počas chladnejšieho počasia.

IZBY: spálňa vstavaný nábytok na mieru a loggia. Detskej izbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa.

Orientácia na svetové strany. Kuchyňa a detská izba sú orientované na východ. Spálňa a obývacia izba sú orientované na západ.

Spoločné priestory sú presvetlené veľkými plastovými oknami. Udržiavané v čistote. Vstupná brána je z obidvoch strán bytového domu.

PARKOVANIE: priamo pred bytovým domom, ako aj v jeho okolí sa nachádzajú rozsiahle parkoviská.

VIDEOOBHLIADKA:


https://youtu.be/T0eik3u3vVk

Byt sa predáva čiastočne zariadený: spálňa - vstavaná skriňa; kuchyňa - kuchynská linka, vstavaná rúra, digestor, plynová varná doska; v obývacej izbe – biokrb; detská izba - vstavaná skriňa; chodba - vstavaná skriňa, botník. Ostatné zariadenie je na dohode.

Byt sa nachádza na vysokom 1. poschodí. Pod bytom sú spoločné priestory, ktoré sa vykurujú. Plánuje sa zateplenie bytového domu. Projekt je už vypracovaný.

Pivnica sa nachádza na prízemí.



LOKALITA KVP je mladé košické sídlisko s výbornou vybavenosťou .
Sídlisko KVP je vzdialenosť do centra mesta len 6 km. Na sídlisku KVP nájdete viaceré relaxačné zóny a ihriská, medzi ktoré patrí napríklad Mobilná ľadová plocha, tenisový kurt. Nachádza sa tu zdravotné stredisko Pro Care, obchodné centrum Grunt, Lidl, Klas, kláštor, veterinárna klinika, materské školy, ZŠ, gymnázium, a mnohé iné
Sídlisko KVP patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality mesta Košice.

Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie, vypracovania ZBZ, kúpnych zmlúv a poplatkov súvisiacich s predajom nehnuteľnosti. Kompletné právne poradenstvo v cene. Pomôžeme vám s financovaním vašej novej nehnuteľnosti.

Obhliadku si dohodnete na t.č. .


Ing. Martin Seman

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Kvp na ulici Hemerkova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Hemerkova v Košiciach - Sídlisko Kvp v cene 159.500,- € je o 35.359 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Kvp. Rozloha je o 9 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Kvp. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 trojizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Kvp. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MS...

Pozícia realitnej ponuky

159.500,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 304.900,- €
79 m²
Úžitková plocha 62 m² 95 m²

Kontaktujte

Ing. Martin Seman

Ing. Martin Seman

hovorím po slovensky Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421948.. zobraziť +421 948 863 836

Visual real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Visual real, s.r.o.

Hlavná 6, kancelária č. 116, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MS-171 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny