Kompletne prerobená dvojgarzónka, zariadená novým nábytkom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom zariadenú, novozrekonštruovanú dvojgarsónsku s dvomi loggiami v Bratislave-Lamači, na ul. Heyrovského

BYT, DISPOZÍCIA: Celková rozloha bytu spolu s loggiami a pivničnou kobkou je 42,09 m2. Plocha jednej loggie je 3,70 m2. K bytu prislúcha aj murovaná, samostatná pivničná kobka o rozmere 2 m2., umiestnená v suteréne bytového domu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom spolu s WC, kuchyne s jedálenským stolom a samostatnej spálne. Z oboch miestností sú osobitné vstupy na dve priestranné loggie (každá o veľkosti 3,70 m2), . Byt sa nachádza na 6 posch. z 12, je presvetlený, orientovaný východne, do tichej a zelenej oblasti.

VYBAVENIE BYTU: Byt nebol ešte obývaný, je úplne nový. V byte sa nachádza nová plávajúca podlaha a dlažba, ktorá je umiestnená v kúpeľni a toalete. Bezpečnostné dvere. Kompletne vymalované. Okná sú plastové s vnútronými žalúziami a sieťkami proti hmyzu.
Vybavenie kúpeľne: v kúpeľni je dizajnová dlažba a širokouhlé obkladačky, priestranný sprchový kút, moderné umývadlo so skrinkou, elegantný chrómový radiátor a batérie, WC so závesným podomietkovým systémom, keramickou misou a dizajnovým tlačítkom zn. GEBERIT. Vybavenie kuchyne: nová kuchynská linka so všetkými modernými spotrebičmi: zabudovaný elektrický sporák a el. rúra, zabudovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu a odsávač pár. Kuchynský stôl so stoličkami. Vybavenie spálne: nová manželská posteľ s veľkou šatníkovou skriňou.

BYTOVÝ DOM: Zateplený bytový dom, zrekonštruovaný s dvomi novými veľkými výťahmi a vymenenými stúpačkami.

LOKALITA: Byt sa nachádza v obzvlášť vyhľadávanej, tichej a pokojnej časti Lamača, plnej zelene a možností športového vyžitia, či dlhších prechádzok. Priamo pri bytovom dome je detské ihrisko. V okolí je výborná občianska vybavenosť, neďaleko bytu sa nachádza známe nákupné centrum Bory Mall, potraviny, škola, škôlka, zdravotné stredisko, kúpalisko, zimný štadión, tiež dobré dopravné spojenie MHD do mesta ako aj na obchvat a diaľnicu.
Výborné miesto na život v pokojnom prostredí.

PARKOVANIE: Bezproblémové verejné parkovanie, hneď pod bytovým domom.
Voľný ihneď. Bez zvierat. Cena 500 €/mesiac. + energie, bez internetu cca 130 €/mes
Tel:


Podobné realitné ponuky