Kompletne zariadená a slnečná dvojgarsónka pod hradom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Počet izieb: 2
Cena mesačného nájmu: 560€ vrátane energií
Energie na mesiac: 60€
Výmera bytu: 48 m2
Stav: zrekonštruované
Materiál: tehla
Poschodie: 3/3 + podkrovie
Parkovanie: verejné, pred domom

Lokalita: Mestská časť Staré Mesto je známa predovšetkým svojou lukratívnosťou, ktorá pramení z množstva veľvyslanectiev, ako aj iných dôležitých inštitúcií. Svojim obyvateľom poskytuje kompletné občianske služby. Blízke okolie bytového domu, konkrétne ulica Palisády, v ktorom leží predmetná nehnuteľnosť, poskytuje služby ako potraviny, materskú školu, základnú školu, veľa kaviarní, reštaurácií, banku, bankomat či lekáreň. Staré Mesto je známe aj pre svoje pamiatky, takže núdzu o vyplnenie voľného času určite nebudete mať.
Dostupnosť osobným automobilom do Starého Mesta je dobrá, výhodou je aj mestská hromadná doprava, ktorá je tu zastúpená 2 trolejbusovými linkami, ktoré smerujú k Železnej studničke, Hodžovmu námestiu, Kolibe a ku zimnému štadiónu Ondreja Nepelu.
 

Dvojgarsónka prešla kompletnou a hlavne modernou rekonštrukciou, ktorú spoznáte hneď na prvý pohľad. Byt je slnečný a dostatočne svetlý, poskytuje aj dostatočne veľký priestor pre komfortné bývanie. Prenajíma sa kompletne zariadený, nájdete tu kuchynský kút so spotrebičmi ako chladnička, rúra, mikrovlnná rúra, skrine s veľkým úložným priestorom a vaňu v kúpeľni.
Do podkrovnej časti sa ide po drevených schodoch. V nej sa nachádza spálňa s posteľou a priestor na odpočívanie.
 

Ponuka je vhodná pre 1 osobu, môže byť aj fajčiar, no bez domácich zvierat.
Platí sa nájom s energiami za 1 mesiac vo výške 560€, depozit vo výške 1000€ a odmena sprostredkovateľa vo výške 500€.

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Staré Mesto