Kompletne zariadený 1i byt po rekonštrukcii, Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom ponúkame kompletne zariadený (všetky spotrebiče, práčka, TV so set-top-boxom) 1i byt po kompletnej rekonštrukcii vrátane digitálnej televízie a bezdrátového internetu.

Byt sa nachádza na 10. NP z 12 s výťahom poschodí s krásnym výhľadom na Kamzík.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba s vstavanou skriňou a samostatným šatníkom, kompletne vybavená kuchyňa s dostatkom úložného priestoru, izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC.

Byt bol architektom navrhnutý na plnohodnotné bývanie, preto má elegantne oddelenú dennú a nočnú časť. Súčasťou bytu je samostatný šatník a vstavaná skrina. Dostatok úložného priestoru je aj v kuchyni, kde sa nachádza stôl pre 4 osoby.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, Riviéra - miesto na oddych a regeneráciu, obľúbená lokálna reštaurácia Kontajner Riviéra, známa bratislavská piváreň Karloveská Klubovňa, ázijská reštaurácia Bamboo, park Líščie údolie, karloveské rameno a cyklo trasa smerom na Devín a do Rakúska. V pešej dostupnosti celoročné tenisové kurty, atletická dráha Ftvš Lafranconi.
Príjemná a ľahko dostupná lokalita, 8 minút do mesta. Najbližšia autobusová zástavka Janotova je 1 minútu chôdze od domu. Električková zástavka asi 3 minúty chôdze od domu.

Vedľa bytového domu je novo zrekonštruované Karloveské športové centrum, ktoré poskytuje fitnes centrum, minigolf a iné možnosti oddychu.

Obhliadky možné od 27. Februára.

Byt je voľný od 1. Apríla 2017.

Cena: 495 EUR/mesiac
Uvedená cena je fixná vrátane energií.


Kontakt: Janka Kováčová
Mobil:
e-mail:


***ROYALS*** realitná kancelária ponúka komplexné služby pri kúpe, predaji a prenájme nehnuteľností.

Pri našej činnosti úzko spolupracujeme s našimi partnermi:
služby notára - Notársky úradu JUDr. Peter Kriško, www.krisko.sk
právne služby – Advokátska kancelária Fiľo & Partners s.r.o. www.akfp.sk
hypotekárne poradenstvo – p. Marián Pravda, www.fincentrum.com


Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Karlova Ves