REZERVOVANÉ Kompletne zrekonštruovaný veľkometrážny 1-izbový byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte luxus veľkého priestoru na bývanie, s dobrou polohou v meste Šaľa a žiadnymi úpravami pred nasťahovaním sa, tak mám EXKLUZÍVNE byt práve pre Vás. Novomeského sídlisko svojou polohou poskytuje dostupnosť k vlaku, autobusu, do centra aj hypermarketov. Parkovanie najlepšie asi v celom meste, a orientácia bytu poskytuje nádherný výhľad.
Vstupná chodba disponuje veľkou vnútornou komorou, bezpečnostnými dverami a pokračuje rozľahlou vstavanou Rolldoor skriňou pozdĺž celej chodby. Samostatná toaleta a kúpeľňa s nadštandardne priestranným sprchovým kútom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, so zabudovaným sporákom aj trúbou a napája sa tu aj práčka. Obývačka má výstup na balkón a namontovanú klimatizáciu. Plastové okná a vymenené podlahové krytiny v celom byte sú tu samozrejmosťou. Tento byt je kúpou ihneď voľný.
Okrem štandardného právneho servisu, Vám pri kúpe nehnuteľnosti hradíme aj správne či notárske poplatky, a taktiež zabezpečujeme nielen súdneho znalca ale aj sprostredkovanie ako hypotekárneho úveru na financovanie kúpy nehnuteľnosti, ale aj dofinancovanie inými zdrojmi, s prihliadaním na zmenu podmienok posudzovania príjmu od 1.1.2020 v prípade poskytovania akýchkoľvek úverov.
Kontaktujte ma na obhliadky kedykoľvek na tel.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Šaľa

 Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok
Predaj 77.000,- €
Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok

Ponúkame na predaj priestranný 1 izbový byt s balkónom nachádzajúci sa v obci Močenok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, izby s balkónom a kuchyne. Celková výmera bytu je 50m2...

1-izbový byt 50 m2 Močenok
Na predaj šikovný, teraz dokončený  1 izbový byt v Šali – Veči.
Predaj 70.000,- €
Na predaj šikovný, teraz dokončený 1 izbový byt v Šali – Veči.

IBA u nás DOHODA na CENE VŽDY istá !pretože spolupracujete s PROFESIONÁLNOU a LICENCOVANOU realitnou kanceláriou !Hľadáte byt kde sa dá hneď nasťahovať? Práve ste ho našli. Rk Diamant Real...

1-izbový byt 35 m2 Šaľa / Narcisová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok 77.000,- € 1-izbový byt 50 m2 Močenok predaj
Na predaj šikovný, teraz dokončený 1 izbový byt v Šali – Veči. 70.000,- € 1-izbový byt 35 m2 Šaľa
Narcisová
predaj