METROPOLITAN │Krásny 3i byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Zálužícka
53 m²
6
5
3
úplne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt
900,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

15485x zobrazená v zozname / 1460x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Krásny 3i byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite

Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt (63 m2) situovaný na 5. poschodí (6) v budove s výťahom pozostáva z predsiene, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, spálne s priestrannou vstavanou skriňou, pracovne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je kompletne zariadený všetkými elektrospotrebičmi (práčka, sušička, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, el. rúra, varná doska). K bytu prislúcha balkón. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a rýchlu dostupnosť do centra mesta.

K cene nájmu sa pripočítajú energie vo výške 200EUR/mesiac.

Byt sa nachádza v obľúbenej časti Bratislavy v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou obchodov, potravín, služieb, reštaurácií či kaviarní. V blízkosti bytu sa na nachádza aj detské ihrisko a park s množstvom zelene. Z časti, v ktorej je byt umiestnený je dobrá dostupnosť do ktorejkoľvek časti Bratislavy a či už MHD, autom alebo električkou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Zálužícka

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Zálužícka v Bratislave - Ružinov v cene 900,- €/mes. je o 279 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 27 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-12...

Pozícia realitnej ponuky

900,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 1.390,- €/mes.
63 m²
Celková rozloha 58 m² 140 m²
53 m²
Úžitková plocha 53 m² 140 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1219 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny