KRÁSNY 5-IZBOVÝ BYT V RODINNOM DOME NA PRENÁJOM / DEVÍN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Naša realitná kancelária, Vám ponúka na prenájom krásny 5-izbový byt v rodinnom dome, so samostatným vchodom a dvomi parkovacími miestami. Vjazd autom je zabezpečený bránou na elektrické ovládanie, kde sa vojde priamo do garáže a schodisko, takže vojdete "suchou nohou" do bytu. Byt je svojou rozlohou veľmi štedrý, má 210 m2.

V strede sa nachádza priestranná obývačka s jedálenskou časťou, klimatizáciou, veľká sedačka v tvare U, televízor, jedálenský stôl + osem stoličiek, nábytok, krb na tuhé palivo, ktorý Vám dodá nielen teplo, ale určite spríjemní dni a hlavne poskytne pohodu počas večerov. Z obývačky je východ na veľkú krytú terasu, s ratanovým sedením pre oddychové chvíľky.

Ďaľšie izby - spálne, alebo pracovne, všetky sú nepriechodné, poskytujú súkromie. Vybavené sú posteľami, stolíkmi a každá má veľkú šatníkovú skriňu, alebo murovaný samostatný šatník.

Kuchyňa disponuje veľkou kuchynskou linkou v tvare U, chladničkou s mrazničkou, kombinovaným sporákom, umývačkou riadu, veľkou výhodou je samostatná murovaná špajza s regálmi.

V byte sa nachádzajú dve kúpeľne, menšia má sprchovací kút, umývadlo a toaletu. Väčšia sprchovací kút, vaňu, dve umývadlá, pračku, toaletu. Ďalšia toaleta je samostatná a ešte menšia technická miestnosť, kde je vlastný kotol. Prípojky ku káblovej televízii Skylink sú v každej izbe.

Tento krásny byt je vhodný pre rodinu, prípadne firmu, dá sa po dohode s pánom majiteľom dozariaďovať, alebo si môžete priniesť ešte vlastné zariadenie. V záhrade je altánok s trávnatou plochou, vhodný na grilovačku, párty a skvelý oddych.
Nežiadúce sú zvieratká voľne sa pohybujúce po byte, alebo dvore, okrem teráriových a akváriových, tiež po dohode s pánom majiteľom.
Byt na prízemí je veľmi pekný, čistý, priestranný, voľný hneď k nasťahovaniu, má aj samostatný vchod z boku domu, okrem vchodu cez garáž.

Prenájom bytu je minimálne na rok, vopred sa platí mesačné nájomne a pri podpise Zmluvy sa skladá kaucia vo výške 2. mesačných nájmov. Nájom 1500.- eur + 250.- energie.

Devín, jedna z mestských častí Bratislavy je vzdialená od Karlovej Vsi a Devínskej Novej Vsi pár km. Dostupnosť je aj MHD. V Devíne sa nachádza kultúrny dom, obchod, reštaurácie, kaviareň, vináreň, materská škola, súkromná škola so zameraním výučby v anglickom jazyku, kostol, služby ako autoservis, kaderníctvo a iné. Zaujímavosťou je
hrad Devín, cyklotrasa do susedného Rakúska, vrch Devínska Kobyla.

V prípade vážneho záujmu, Vám rada nehnuteľnosť ukážem a poskytnem ďalšie informácie na tel. č. .

Podobné realitné ponuky