1.BCR - KRÁSNY BYT KÚSOK OD CENTRA PRAHY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj krásny kompletne zariadený 2 izbový byt len kúsok od centra Prahy. Nachádza na 4. poschodí s výťahom v kompletne zrekonštruovanej historickej budove, na ktorej bolo vymenené všetko okrem historického rázu objektu. Úžitková plocha bytu je 45 m2 a nachádza sa v plnohodnotnom podkroví. Vstup je zabezpečený cez bezpečnostné protipožiarne dvere, v byte sú použité drevené parkety a vnútorné dvere v drevenej dýhe. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so všetkými spotrebičmi (pračka, umývačka riadu, elektrická rúra, kávovar, digestor, chladnička, indukčná varná doska). V obývacej miestnosti je kožená sedačka, skrinky s úložným priestorom, knižnica a pracovný stôl. V spálni sa nachádza manželská posteľ, vstavaný šatník s množstvom úložných priestorov, vrátane uzamykateľnej schránky. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a je spojená s toaletou. Byt je plne klimatizovaný.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Holečkova ul.; Praha 5
* poschodie: 4/4
* počet izieb: 2
* úžitková plocha: 45 m2
* stav: novostavba
* plne klimatizovaný byt

CELKOVÝ DOJEM:
Vďaka svojej výbornej polohe a dobrej dostupnosti (MHD aj autom) je byt vhodnou investíciou. Nachádza sa iba 5 minút pešo cez park od OC Nový Smíchov. Byt je možné zaradiť na prenájom ako apartmán, čo znamená, že je možné ho po kúpe ďalej zhodnocovať.

CENA: 207.000,- Eur
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 8180756

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ: Prodej, Byt 2+KK PRAHA - KOŠÍŘE, ČR
Predaj 325.000,- €
REZERVOVANÉ: Prodej, Byt 2+KK PRAHA - KOŠÍŘE, ČR

Exkluzivní Nabídka: Moderní Byt 2+kk v Klidné Lokalitě Na Cibulce, Praha-Košíře.Vítejte v oáze klidu a elegance, kde se spojuje pohodlí moderního bydlení s kouzlem historické Prahy. Tento úchvatný byt...

2-izbový byt 52.4 m2 PRAHA 5 / Naskové
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ: Prodej, Byt 2+KK PRAHA - KOŠÍŘE, ČR 325.000,- € 2-izbový byt 52.4 m2 PRAHA 5
Naskové
predaj