Krásny byt so 75m2 terasou v uzavretom dvore, parkovanie vo dvore

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Turbínová
72 m²
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
290.700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

199949x zobrazená v zozname / 7254x zobrazená detailne / 354x zobrazená detailne tento mesiac

Víziou pri navrhovaní obytného komplexu Malý Dvorník bolo vybudovať ojedinelý projekt pre kvalitné bývanie, oddych a relaxáciu v príjemnom prostredí mestskej časti Nového Mesta Bratislava, ktorý zabezpečí pre svojich klientov pocit pohody a bezpečia.
Celý projekt poskytuje vysokú bezpečnosť a súkromie, priateľskú a rodinnú atmosféru v znamení nového životného štýlu. Projekt zodpovedá súčasným požiadavkám rodín s deťmi, aktívnych ľudí, aj staršej generácie.
Malý Dvorník sú výnimočné rodinné domy s troma bytovými jednotkami, s úžasnou atmosférou v lukratívnej lokalite, s neopakovateľnými výhľadmi z terás
alebo z vlastnej predzáhradky.

Na prízemí sa nachádzajú dva 3-izbové byty s terasou a vlastnou pred-záhradkou a na poschodí jeden 3-izbový byt s veľkou terasou. Každý byt má samostatný vchod a schodisko.
Areál rodinných domov je zelená zóna pokoja a oddychu, kde nechýba uzavretý areál s vlastnými parkovacími miestami, bránami na diaľkové ovládanie a s vlastnou nabíjacou stanicou pre elektromobily.



Opis bytu:



3-izbový byt v štandarde s prekrásnou terasou plnou zelene, byt pozostáva z obývacej izby, kuchyne, 2 samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, WC s umývadlom, predsiene, technickej miestnosti s WC. Terasa má vchod zo schodiska a z obývacej izby, v dome je príprava na krb a na klimatizáciu.
+ materiál obklady keramika
+ plávajúce podlahy
+ plastové okna 3-sklá Salamander

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Turbínová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Turbínová v Bratislave - Nové Mesto v cene 290.700,- € je o 10.407 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Pozícia realitnej ponuky

290.700,- €
Cena nehnuteľnosti 169.500,- € 799.000,- €
147 m²
Celková rozloha 53.18 m² 214 m²
72 m²
Úžitková plocha 53.18 m² 166 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha147 m²
Úžitková plocha72 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-700784 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny