Krásny kompletne zariadený 3 izbový byt na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Kazanská
72 m²
7
5
3
nie
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41520x zobrazená v zozname / 7653x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

Serióznemu nájomcovi ponúkame na prenájom novostavbu krásneho moderného 3 izbového bytu v obľúbenej časti Podunajských Biskupíc na Kazanskej ulici s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 5. poschodí bytového domu, prenajíma sa kompletne zariadený. Moderná kuchynská linka ,so vstavanými spotrebičmi - indukčná doska, elektrická rúra,umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, digestor, stôl so stoličkami. Kuchyňa je prepojená s obývacou časťou, vybavenou koženou sedačkou a televíziou. K dispozícii sú dve spálne so skriňou, komodou a manželskou posteľou . Dostatok úložného priestoru zabezpečí vstavaná skriňa, ktorá sa nachádza v priestrannej chodbe oproti knižnici. Veľkým benefitom tohto bytu sú dve toalety a samostatná komora, ktorá je súčasťou bytu. Vykurovanie plynové, prostredníctvom radiátorov. Samozrejmosťou je kvalitná klimatizácia, ktorá spríjemní horúce letné dni. Byt bol daný do užívania v roku 2017.

Dispozičné riešenie bytu:


Vstupná chodba, komora, samostatná toaleta, kuchyňa prepojená s obývacou časťou , 2x spálňa , kúpelňa. Vchod na balkón je možný z obývacej miestnosti.

Byt sa nachádza v obľúbenej časti Podunajských Biskupíc, balkón je orientovaný do záhrad rodinných domov, nie do rušnej ulice. Komfort bývania zvyšuje aj parkovanie v podzemí bytového domu. V blízkosti obchody, Kaufland, školy, škôlky, možnosti pre aktívne trávenie voľného času .

Výška mesačného nájomného za byt je vo výške 850 ,- eur vrátane energií. Výška depozitu je v hodnote 850,-EUR. V prípade záujmu aj o prenájom parkovacieho miesta, nájomca hradí 60,- eur.

Prenájom nehnuteľnosti je okamžite, alebo podľa dohody pre pracujúcih dospelých ľudí bez detí. Psík, ktorý ma hygienické návyky vítaný.

V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: , alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Kazanská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kazanská v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 750,- € je o 128 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 35 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice.

Pozícia realitnej ponuky

750,- €
Cena nehnuteľnosti 550,- € 900,- €
72 m²
Úžitková plocha 72 m² 100 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--52 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny