KRÁSNY, SLNEČNÝ, 2IZB, KOMPLETNE ZARIADENÝ, BEBRAVSKÁ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj krásny slnečný kompletne zariadený 2 izbový byt orientovaný na juh v Bratislave, mestská časť Vrakuňa, na ulici Bebravská. Byt sa nachádza na 5.poschodí v 8 poschodovom bytovom dome, ktorý bol skolaudovaný v roku 2000, je zateplený, má moderný výťah a vstup na magnetický čip. Výmera bytu je 54m2, pivnica 3,8m2 a lodžia 3,7m2. V byte je plávajúca podlaha a dlažba. Je moderne zariadený, v chodbe a nachádza priestranná vstavaná skriňa, v spálni manželská posteľ a šatníková skriňa, v obývačke kožená sedačka a obývacia stena. Nízke mesačné náklady 91 eur/nájom a 25 eur/elektrika. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu obchodný dom Hron, zástavky MHD, školy, škôlky, detské ihrisko, zdravotné stredisko.

V prípade záujmu je možnosť dokúpenia veľkej murovanej garáže vo výmere 21m2 osadenej bezpečnostnými zámkami nachádzajúcej sa na -1 poschodí bytového domu za 15 000 eur.

K cene bude pripočítaná provízia pre RK 2000€, ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II