Kúpa, 3 izbový byt, Ovsište

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Mamateyova
78 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
kúpa - 4-izbový byt
Cena v RK cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

432286x zobrazená v zozname / 22052x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáme byt pre klienta v Ovsišti na Mamateyovej ul., M.C. Sklodowskej alebo Gwerkovej ul.. Byt by mal byť aspoň po čiastočnej rekonštrukcii. Platba v hotovosti.

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov dotknutá osoba vyplnením kontaktného formulára poskytuje svoje osobné údaje, ako sú meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa sprostredkovateľovi za účelom kontaktovania dotknutej osoby a udeľuje mu súhlas s ich spracovaním v zmysle platných právnych noriem. Dotknutá osoba vyhlasuje, že poskytnutie osobných údajov bolo dobrovoľné a súhlas na ich použitie a spracovanie môže kedykoľvek odvolať.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-396097 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.