KÚPA usadlosti na bývanie a na chov koní, Košický - Prešovský kraj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.:
kúpa - Zvláštne nehnuteľnosti
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

60320x zobrazená v zozname / 7609x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Pre overených a dlhoročných klientov hľadáme buď pozemok alebo poľnohospodársku, vidiecku usadlosť, vhodnú na chov koní aj na bývanie.

Klienti preferujú miesta ďaleko od dediny, mesta, niekde na samote, v Košickom alebo aj Prešovskom kraji, príp. aj na Strednom Slovensku.

Podmienkou je dostatočne veľký pozemok o rozlohe cca 10.000 m2, a to buď "čistý" - nezastavaný alebo s obývateľným domom alebo aj horárňou a taktiež, aby boli dostupné inžinierské siete. Ak by na pozemku už bola aspoň jedna hospodárska budova na ustajnenie koní - výhoda.

Cena: DOHODOU - PONÚKNITE



Ak vlastníte takéto nehnuteľnosti, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. : alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-56 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.