Byty Javorová Senec, v štandarde, GARANTOVANÉ CENY do 31.12.2021

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Projekt bytov Javorová Senec - kvalitné bývanie dostupné pre každého.

GARANTOVANÁ CENA do 31.12.2021.

Javorová Senec ponúka 38 bytov v domoch typu viladom. V každom dome sú iba 3 byty, čo prináša komfort bývania s maximálnym súkromím. V štandarde všetkých bytov je rekuperácia a príprava na klimatizáciu.

V projekte sú dvojizbové, trojizbové a štvorizbové byty.


ŠTANDARD BYTOV:

Byty v štandarde majú v cene rekuperáciu, prípravu na klimatizáciu a na alarm, elektrické podlahové kúrenie v celom byte, ohrievač na teplú vodu OKCE Dražice, parkety, interiérové dvere s obložkovými zárubňami. Kúpeľňa vrátane obkladov, dlažby, vane, umývadla a vodovodných batérií. Samostatná toaleta s umývadlom a zabudovaným splachovacím systémom. Vodoinštalácia a elektroinštalácia vrátane vypínačov a zásuviek. Vnútorné omietky vrátane maľovky.

Všetky byty na prízemí majú v cene vlastnú záhradu.



LOKALITA:

Okresné mesto Senec je centrom turistického ruchu. V meste sa nachádza vyhľadávané letovisko Slnečné jazerá, Aquapark AQUATHERMAL Senec, amfiteáter, hotely, kemping a športoviská, Národné tréningové centrum pre futbal. V meste je kompletná občianska vybavenosť - základné a stredné školy vrátane gymnázia, zdravotné stredisko a lekárne. Senec má novovybudované centrum mesta s pešou zónou plnou malebných kaviarničiek, reštaurácií a cukrární. Mesto ponúka autobusové a vlakové napojenie na Bratislavu, ako aj na ostatné mestá v rámci SR. Obyvatelia mesta môžu nakupovať v supermarketoch TESCO, Billa, Kaufland, Lidl, Jednota. Pravidelne každý rok mesto otvára letnú sezónu známou kultúrnou akciou Senecké leto a mestským karnevalom.



FINANCOVANIE:

Možnosť prefinancovania až 100% z kúpnej ceny.

Vyberieme najvýhodnejšiu banku pre vás a pomôžeme s vybavením úveru, a to celkom BEZPLATNE.
Náš hypotekárny maklér má 17 ročnú prax v oblasti hypotekárnych úverov. Ku každému z našich klientov pristupujeme individuálne a našim cieľom je, aby všetci naši klienti, ktorí chcú financovať kúpu rodinného domu, dostali úver s najlepšími podmienkami.

Spoločnosť centrum nehnuteľností, spol. s.r o. je zapísaná v registri finančných agentov a finančných poradcov vedenom Národnou bankou Slovenska, pod registračným číslom 75184, ako podriadený finančný agent v podregistri poskytovania úverov.Choď na bein.sk, alebo kontaktuj nás na telefónnom čísle a získaj teraz Kvalitný byt za uvádzaciu cenu.



STAVEBNÍK:

Stavebník projektu Kvalitné byty Senec má dlhoročné skúsenosti v oblasti rezidenčného bývania. Od roku 2008 úspešne zrealizoval 4 projekty v okolí Senca.

Centrum nehnuteľností, ako výhradný predajca Kvalitných bytov Senec v spolupráci so stavebníkom a ich precíznym tímom sa vždy snažíme uspokojiť všetky požiadavky na “Váš vysnívaný domov" a vyjsť našim klientom maximálne v ústrety. Pre klienta prinášame komplexné služby, zabezpečujeme vypracovanie zmluvnej dokumentácie, obhliadky na mieste výstavby, konzultácie klientských zmien a štandardov, vybavujeme konania na katastri, vyriešime poistenie, ako aj najvýhodnejší úver na kúpu vášho nového bývania.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Senec